2023-02-21 17:35:15
Φωτογραφία για Νέα Δημοκρατία: Στο Αγρίνιο Μαρινάκης και Κονταδάκης (φωτο)
Διάγοντας προεκλογική περίοδο τα δύο κορυφαία κομματικά στελέχη επισκέφθηκαν Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Σε κεντρική καφετέρια του Αγρινίου συνάντησαν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στυλιανός Κονταδάκης, το μεσημέρι της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου μέλη και φίλους του κόμματος, καθότι διάγουμε την τελική ευθεία για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση... Τα δύο ανώτερα κομματικά στελέχη βρέθηκαν σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, νωρίτερα μέσα στη μέρα, με σκοπό να μεταφέρουν τις κυβερνητικές θέσεις, να μιλήσουν και να αφουγκραστούν τις τοπικές κοινωνίες και να δώσουν το «σύνθημα» ενόψει εκλογών.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πολιτευτές, στελέχη και φίλοι του κόμματος καθώς και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, οι Δήμαρχοι Αγρινίου και Μεσολογγίου, Γιώργος Παπαναστασίου και Κώστας Λύρος, όπως και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής.


Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε αυτό κάνουμε πολλούς μήνες, πάνω από ένα χρόνο, γυρίζουμε όλη την Ελλάδα, δίπλα στους πολίτες και δίπλα στα μέλη μας, σε κάθε Έλληνα που βλέπει ότι η Ελλάδα αλλάζει. Τα τελευταία χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα σε ότι αφορά τις εισαγόμενες κρίσεις. Περάσαμε όλοι πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις και όμως μία Κυβέρνηση μετά από πάρα πολλά χρόνια τηρεί το λόγο της. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που μετά από πολλά χρόνια εφαρμόζει όσα είπε προεκλογικά.

Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τα μεγάλα έργα που προχωράνε στην Αιτωλοακαρνανία, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, σε όλη τη Δυτική Ελλάδα. Να μιλήσουμε για το πώς αντιμετωπίστηκαν οι μεγάλες κρίσεις, της πανδημίας, η πληθωριστική, η ενεργειακή, τη στήριξη της Κυβέρνησης. Πόσοι φόροι μειώθηκαν και πόσοι θα μειωθούν, πώς οι συντάξεις αυξήθηκαν, πώς η ψηφιοποίηση του κράτους διευκολύνει τους πολίτες, πώς αντιμετωπίζονται οι μεγάλες κρίσεις εντός και εκτός συνόρων αντιμετωπίζονται. Πώς η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας στάθηκε δίπλα».

Ήρθαμε να μιλήσουμε όμως και για τα προβλήματα, να μην κρυβόμαστε πίσω από αυτά, να τα βλέπουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να δούμε πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Υπάρχουν πράγματα που ακόμα θα κάνουμε όμως μέσα σε λίγο λιγότερα από τέσσερα χρόνια έγιναν πράγματα που δεν γινόντουσαν ολόκληρες δεκαετίες.

Η ανεργία μειώθηκε 6,5%, 300.000 νέες θέσεις εργασίας έχουν δημιουργηθεί, διορίζονται εκπαιδευτικοί, καλύπτονται κενά, υπάρχει μέριμνα για τις γυναίκες, τους νέους, τους ευάλωτους συμπολίτες μας, δεν ταλαιπωρείται ο κόσμος σε ουρές, υπάρχει πρόγραμμα για ευαίσθητα και σημαντικά θέματα. Ευελπιστούμε σε μία μεγαλύτερη νίκη. Οι κάλπες είναι δύο, η μάχη είναι μία. Ξεκινάει από την πρώτη, την πιο σημαντική κάλπη. Καλώ τους πολίτες να δουν τη μεγάλη εικόνα, να συγκρίνουν προγράμματα, πολιτικές, να δουν ποιος τήρησε το λόγο του, ποιος έβαλε την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, να συζητήσουμε τα προβλήματα και να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία να κάνει μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις και να λύσει ακόμη περισσότερα προβλήματα.

agriniopress

ΦΩΤΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΣΟΜΠΟΥ 
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ