2023-02-22 16:00:04
Φωτογραφία για Επιστρέφει το περσινό σενάριο στον ΑΝΤ1;
Νερό στο μύλο της σεναριολογίας για τα μελλούμενα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 έριξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τις τελευταίες δηλώσεις του. 

«Αν με ρωτάτε αν θα έκανα πρωινό, θα έκανα πρωινό. Το έχω ξαναπεί, μου αρέσει το πρωινό στην τηλεόραση, δεν θα το έκανα έτσι όπως το κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Θα έκανα ψυχαγωγία, θέλω να ξαναφέρω το γέλιο. Θα ξαναέκανα το παλιό εκείνο πρωινό, με τα παιχνίδια, με το γέλιο, με τη χαρά» ανέφερε ο παρουσιαστής ανατροφοδοτώντας φήμες και σενάρια. 

Ένα από αυτά που φυσικά δεν επιβεβαιώνεται ούτε από τον ΑΝΤ1 ούτε και από κανέναν από τους εμπλεκόμενους θέλει από την επόμενη σεζόν τριχοτόμηση της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.

Η πρώτη εκπομπή θα ξεκινά στις 6 και θα ολοκληρώνεται στις 9 με βασική παρουσιάστρια τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Γιώργο Παπαδάκη να έχει ρόλο σχολιαστή. Θα ακολουθεί 9 με 11 μια καινούργια infotainment εκπομπή με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα και 11.00 με 13.00 θα ακολουθεί καθαρόαιμη ψυχαγωγική εκπομπή με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Φυσικά και όλα αυτά είναι προς το παρόν ασκήσεις επί χάρτου έχει όμως τη σημασία του το γεγονός πως αυτό το σενάριο ελαφρώς παραλλαγμένο είχε ακουστεί και πέρσι.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ