2023-02-23 13:44:21
Φωτογραφία για Οδηγίες για την ηλεκτρονική ψηφοφορία του ΦΣΑ στις 28/2



 • Το πρωί της 28/2/2023 θα λάβετε ένα email (στο email που δηλώσατε στη ταυτοποίηση) το οποίο θα περιέχει ένα μοναδικό μυστικό σύνδεσμο (link).



• Πατώντας πάνω στον σύνδεσμο, θα εμφανιστεί καρτέλα στην οποία θα κληθείτε να συμπληρώσετε το ΑΜΚΑ σας ώστε να γίνει η ταυτοπροσωπία του μέλους. Για τον λόγο αυτο σας ζητήθηκε να ελέγξετε από τώρα μέσω της πλατφόρμας του ΦΣΑ, αν το αναγραφόμενο ΑΜΚΑ και το email σας είναι σωστά.

• Μετά θα εμφανιστεί η καρτέλα με τους υποψηφίους.

• Στην καρτέλα αυτή θα υπάρχει αρχικά ένα κείμενο το οποίο θα πρέπει να αποδεχθείτε για να αρχίσετε την ψηφοφορία, και αφορά την Υπεύθυνη Δήλωσή σας, ότι είστε ο χρήστης των στοιχείων του ΑΜΚΑ που καταχωρήσατε και όχι κάποιος ξένος που τα οικειοποιείται!

• Μετά θα μπορείτε να ψηφίσετε σε κάθε ενότητα ΕΝΑΝ μόνο υποψήφιο, όπου θα έχετε και την επιλογή του «λευκού» και «άκυρου» όπως και στην δια ζώσης ψηφοφορία.


• Αφού ελέγξετε την ψηφοφορία σας, πατάτε «ΥΠΟΒΟΛΗ ΨΗΦΟΥ» και εμφανίζονται δύο επιλογές. Ή «επιστροφή στην προεπισκόπιση» ή «οριστική υποβολή της ψήφου». Ή θα πάτε λοιπόν πίσω να αλλάξετε κάτι, ή θα οριστικοποιήσετε.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας το πρόγραμμα θα αρχίσει την κρυπτογράφηση της ψήφου σας πραγμα που σημαίνει πως για κάποια δευτερόλεπτα δεν θα πρέπει να κλείσετε το παράθυρο του προγράμματος μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Μετά από αυτό το βήμα θα είναι αδύνατο κάποιος να διαβάσει το περιεχόμενο της ψήφου σας.

Μόλις η ψήφος σας υποβληθεί επιτυχώς και στην τελευταία κάλπη, και γίνει η κρυπτογράφηση, θα εμφανιστεί σχετικό μήνυμα στην οθόνη.

Μπορείτε πλέον να κλείσετε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης σας.
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ