2023-03-10 21:10:23
Φωτογραφία για Τέμπη - Ραγίζει καρδιές η μητέρα του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας: Κοιμηθήκαμε με παιδί και ξυπνήσαμε χωρίς παιδί
"Κανείς δεν μας τηλεφώνησε, καμία πρόβλεψη για μας, για ψυχιατρική στήριξη στις οικογένειες που έχουμε απώλεια", κατακεραυνώνει τους ιθύνοντες η μητέρα μηχανοδηγού

Συνταρακτική η μητέρα του 29χρονου Δημήτρη, μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την επιβατική στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου.

"Αυτό που έγινε, δεν αλλάζει. Κανείς δεν μας τηλεφώνησε, καμία πρόβλεψη δεν υπάρχει για μας, για ψυχιατρική στήριξη από όλες τις οικογένειες που έχουμε απώλεια. Εμείς ψάχναμε μόνη μας βοήθεια, όμως κανείς δεν αντέχει να ακούσει αυτό που βιώνουμε, λυγίζουν παππάδες, ψυχίατροι, όλοι..." είπε χαρακτηριστικά η μητέρα μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Συγκλονίζουν τα λόγια της για το χαμό του παιδιού της "κοιμηθήκαμε με παιδί και ξυπνήσαμε χωρίς παιδί. Νιώθω βάρος και τύψεις που φόρτωσα με τέτοιο πόνο το άλλο μου παιδί. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον πόνο των γονιών που θάψαν μοναχοπαίδια και 2 παιδιά. Άνθρωποι που πλέον δεν έχουν καμία ελπίδα".

thetoc.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ