2023-03-16 12:00:04
Φωτογραφία για Ο σκηνοθέτης του «Daredevil» αποδοκιμάζει την «Wednesday»
Η Τζένα Ορτέγκα, που υποδύθηκε τη «Wednesday», είναι «πέρα ως πέρα τοξική», σύμφωνα με τον Αμερικανό σκηνοθέτη και παραγωγό του Χόλυγουντ Στίβεν Ντε Νάιτ.

O δημιουργός του «Daredevil» χαρακτήρισε γελοιότητες τα όσα αποκάλυψε η Ορτέγκα στο podcast του Dax Shepard "Armchair Expert", τονίζοντας πως η 20χρονη συμπεριφέρθηκε «αντιεπαγγελματικά» στα γυρίσματα της σειράς του Netflix από τη στιγμή που άλλαξε ατάκες της που σύμφωνα με την ίδια «δεν είχαν νόημα».

«Υπήρχαν στιγμές σε εκείνο το σετ που δεν φέρθηκα σαν επαγγελματίας. Άρχιζα κατά κάποια έννοια, να αλλάζω ακόμα και το σενάριο. Ήμουν πολύ προστατευτική με τον χαρακτήρα μου», είχε πει η διάσημη ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό στον ρόλο της «δύστροπης» κόρης της οικογένειας Άνταμς.

Μιλώντας στο Twitter, ο Ντε Νάιτ, έγραψε ότι του αρέσει «να μιλάει με ηθοποιούς για τις ατάκες τους», αλλά μερικές φορές οι ηθοποιοί «δεν έχουν την πλήρη εικόνα για το πού πηγαίνει η ιστορία και γιατί χρειάζονται κάποιες ατάκες ώστε να βγαίνει στο τέλος νόημα».


Αν και κατηγόρησε, εν μέρει, το νεαρό της ηλικία της για τις πράξεις της, είπε επίσης ότι «πρέπει» να γνωρίζει πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Συζητώντας με άλλους χρήστες του Twitter, ο Αμερικανός σκηνοθέτης του «Jupiter's Legacy» και του «Buffy the Vampire Slayer» χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της Ορτέγκα «εξαιρετικά αντιεπαγγελματική», προσθέτοντας ότι, κατά τη γνώμη του, οι ηθοποιοί πρέπει να εκθέσουν τις ανησυχίες τους στα παρασκήνια και όχι σε ένα δημόσιο podcast.

«Σε αυτήν τη δουλειά, είναι εξαιρετικά άσχημο να κρεμάς τους συνεργάτες σου», δήλωσε .

Ανεξάρτητα με τις αλλαγές που μπορεί να έκανε στις ατάκες της η Τζένα Ορτέγκα, το αποτέλεσμα τη δικαιώνει καθώς η «Wednesday» κατάφερε να ανέβει στη 2η θέση ως η καλυτερη αγγλόφωνη σειρά όλων των εποχών στο Netflix. Η ψυχαγωγική πλατφόρμα streaming κατέγραψε 1,02 δισεκατομμύρια ώρες προβολών τις τρεις εβδομάδες μετά το ντεμπούτο της σειράς στις 16 Νοεμβρίου, με περισσότερα από 150 εκατομμύρια σπίτια να παρακολουθούν τα κατορθώματα της Γουένσντεϊ Άνταμς.

Οι μόνες σειρές που ξεπέρασαν το όριο του 1 δισεκατομμυρίου ωρών σε μόλις 28 ημέρες ήταν το "Squid Game" και το "Stranger Things 4", σύμφωνα με το Netflix.

Η Τζένα Ορτέγκα όχι μόνο θα παίξει την «Wednesday» και στη 2η σεζόν της σειράς του Τιμ Μπάρτον, αλλά θα είναι και εκτελεστική παραγωγός.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ