2023-03-20 14:10:02
Φωτογραφία για Καινούργιου για Λιάγκα : Αν νομίζει ότι σε αυτό είναι καλύτερος, καλά κάνει...
H Μαρία Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και προβλήθηκαν σήμερα (20/3) στον αέρα.

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι δεν τίθεται θέμα μεταγραφής της σε άλλο κανάλι, αφού το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε και κάποιες επικές ατάκες για τον Γιώργο Λιάγκα, ρίχνοντας παράλληλα και τις σπόντες της.

«Δηλαδή θα είναι ο Παπαδάκης 06:00-09:00 και 09:00-12:00 ο Λιάγκας;», ρώτησε στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου, με τους συνεργάτες της να διευκρινίζουν ότι υπάρχει συζήτηση ο Γιώργος Λιάγκας να αναλάβει τη ζώνη 09:00-11:00 και μετά θα ακολουθεί άλλη εκπομπή, η οποία θα είναι αμιγώς ψυχαγωγική.

«Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Μη χαθούν και τα διαφημιστικά όμως, να πάνε στο 11:00-13:00. Δεν ήθελε το κανάλι, ο Λιάγκας ήθελε», σχολίασε από τη μεριά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.


«Α για να κάνει ο Λιάγκας μόνο την ενημέρωση; Αντικειμενικά είναι πολύ καλός σε αυτό. Να το κάνει πιο κοινωνικό, ας πούμε. Τα διαφημιστικά ίσως θέλουν μία γυναίκα. Καλά κάνει, αν νομίζει ότι σε αυτό είναι καλύτερος. Εγώ μια ερώτηση έκανα, μην το πάμε όλο στον Λιάγκα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ συνάντησα πρόσφατα τον Γιώργο Παπαδάκη σε μία ταβέρνα και σας λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει του χρόνου πίσω από τις κάμερες», είπε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Πάντως πληροφορίες του TVNEA.COM θέλουν τον ΑΝΤ1 να μην αλλάζει την ζώνη του ζώνη... και να να συνεχίζει στις ίδιες ώρες τα προγράμματά του.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ