2023-03-22 16:48:59
Φωτογραφία για Κεντρικός σταθμάρχης Αθηνών: Το τρένο είναι το πιο σίγουρο μέσο -Θα αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που είχαμε
«Είμαστε στον σταθμό Λαρίσης, ξεκίνησαν δειλά – δειλά τα δρομολόγια με τον προαστιακό μέχρι το αεροδρόμιο και αμαξοστοιχίες για Χαλκίδα. Συνολικά θα είναι για το αεροδρόμιο περίπου 18 δρομολόγια και είναι περίπου 12 δρομολόγια για Χαλκίδα», ανέφερε ο κεντρικός σταθμάρχης Αθηνών Γιάννης Κοκκινάκης.

Μιλώντας στο MEGA με αφορμή των επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου ο κ.Κοκκινάκης αναφέρθηκε και στη μειωμένη ταχύτητα, με την οποία αποφασίστηκε τα τρένα να ξεκινήσουν ξανά τα δρομολόγια. «Μετά το τραγικό συμβάν, όλοι είμαστε ψυχολογικά ευάλωτοι, έτσι καλύτερα για μερικές μέρες να πηγαίνουμε πιο σιγά και να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που είχαμε πριν».

Το τρένο είναι το πιο σίγουρο μέσο ασφαλείας

Στην συνέχεια ο κεντρικός σταθμάρχης είπε: «Το τρένο είναι το πιο σίγουρο μέσο ασφαλείας. Ταπεινά ζητάω συγνώμη για αυτό που έγινε. Ο κόσμος να μην το φοβάται και να μας στηρίξει».

Ο σταθμάρχης στη Λάρισα ήταν μεγάλος σε ηλικία, δεν ξέρω τι έγινε εκεί

Αναφορικά με την εκπαίδευση των μηχανοδηγών, ο κεντρικός σταθμάρχης Αθηνών σχολίασε: «Είμαι 60 χρονών άνθρωπος, το μυαλό μου δεν δουλεύει όπως ενός νέου ανθρώπου. Η νέα σειρά που εκπαίδευσα εγώ είναι νέα και μορφωμένα παιδιά».

Ειδικά για τον σταθμάρχη της Λάρισας, σημείωσε: «Ο άνθρωπος αυτός ήταν και μεγάλος σε ηλικία, δεν ξέρω τι έγινε εκεί και τι εκπαίδευση είχε πάρει αυτός ο άνθρωπος».

iefimerida.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ