2023-03-26 14:00:04
Φωτογραφία για Κάνει πρεμιέρα το «IQ 160» με διπλό επεισόδιο!
To Star έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των τηλεθεατών ως το κανάλι που προβάλλει τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά concept. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, χτίζει νέες γέφυρες επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας φρέσκιες προτάσεις και προγράμματα που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα! Σε αυτό το πλαίσιο, η θέση του στη μυθοπλασία καταγράφει μια συνεχή ανοδική πορεία, με αξιόλογες επιλογές! Στο δεύτερο μισό της σεζόν, το Star μας επιφύλασσε μια ακόμα έκπληξη, με την ανακοίνωση της νέας, εβδομαδιαίας «αστυκωμικής» σειράς «IQ 160», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 21:00, με διπλό επεισόδιο!

Πρωταγωνιστούν η υπέροχη Σμαράγδα Καρύδη, με εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση, συμβατή με τον αντισυμβατικό χαρακτήρα της γυναίκας που υποδύεται, μιας καθαρίστριας αλλά και επίδοξης ερευνήτριας εγκλημάτων, η οποία διαθέτει εξαιρετική ευφυΐα! Επίσης, ο πάντα εντυπωσιακός Νίκος Κουρής, στο ρόλο ενός ιδιόρρυθμου τυπολάτρη αστυνομικού, αποφασισμένου να επιβάλει τον νόμο. Ένα απόλυτα… αταίριαστο δίδυμο! Δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, οι οποίοι αναγκάζονται να συνεργαστούν και να εξιχνιάσουν μαζί πολλές και δύσκολες υποθέσεις εγκλημάτων, σε μια σειρά που συνδυάζει την κωμωδία με το αστυνομικό μυστήριο!


Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και γέλιο, σε μια σειρά, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με εξαιρετικούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές: Σμαράγδα Καρύδη (Πηνελόπη Μουρίκη), Νίκος Κουρής (Αργύρης Καλατζής), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (Σοφία Χαριτάκη), Ηλίας Μουλάς (Γιώργος Βλαστός), Ελίζα Σκολίδη (Δάφνη Φιλιππίδου), Σωτήρης Δούβρης (Λαυρέντης Γκανάς), Αριστοτέλης Μπολοβίνος (Γιάννης Παπανίκας), Χάρης Παπαδόπουλος (Παύλος Νταϊφάς),

Στο ρόλο του Αιμίλιου Παναγούλη, ο Τάσος Παλαντζίδης. Στο ρόλο της Άσπας Μουρίκη, η Νέλλη Γκίνη. Επίσης συμμετέχουν: Αγγελική Μάρκου (Μαρίνα Μουρίκη) και οι μικροί Φίλιππος Ελευθερόπουλος (Ηλίας Μουρίκης – Γκανάς) και Μαρία Νεαμονίτη (Στέλλα Μουρίκη – Γκανά).

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ