2023-03-26 16:30:04
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα σενάρια της πρωινή ζώνη του MEGA
Aυτά είναι τα τρία σενάρια για την πρωινή ζώνη του MEGA την επόμενη τηλεοπτική σεζόν! Οι πιθανές μετακινήσεις και οι ριζικές αλλαγές που θα δούμε. Ποιοι παραμένουν, ποιοι μετακινούνται και ποιοι φεύγουν;

Το πρώτο σενάριο σύμφωνα με την εκπομπή9 OPEN WEEKEND και τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη, είναι να παραμείνει ως έχει με ριζικές αλλαγές στα πάνελ των εκπομπών. Η κοινωνία ώρα Mega να δίνει πάσα στο Mega Καλημέρα και αυτό στην συνέχεια στο Πάμε Δανάη!

Το δεύτερο σενάριο είναι, η εκπομπή που παρουσιάζουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, να ξεκινάει λίγο αργότερα και να τελειώνει λίγο πριν τις 10 το πρωί, δίνοντας πάσα στο Πάμε Δανάη,  το οποίο θα επιστρέψει στην κλασσική του μορφή, όπως μας πρωτοσυστήθηκε, δηλαδή στην ζώνη 10 -1. Όσον αφορά τώρα την Ελεονώρα Μελέτη, θα συζητήσει με τον σταθμό για κάτι άλλο, ενώ υπάρχει σκέψη για την επιστροφή της στην βραδινή ζώνη.

Το τρίτο και τελευταίο σενάριο είναι, η Κοινωνία Ώρα Mega, να δίνει πάσα στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αν υλοποιηθεί αυτό το σενάριο, θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές καθημερινά, στην ζώνη 10-1. Στην περίπτωση που γίνουν έτσι τα πράγματα, η Δανάη Μπάρκα, ενδέχεται να μεταφερθεί στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, απέναντι από την Ναταλία Γερμανού.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ