2023-03-27 12:24:15
Φωτογραφία για Ξανά απεργία την Τρίτη 28/3 σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ - Τι ισχύει με λεωφορεία
24ωρη απεργία σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου.

Σε νέες κινητοποιήσεις με 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, επαναλαμβάνοντας τα αιτήματά τους για καλύτερες και πιο ασφαλείς συνθήκες μετακίνησης των επιβατών.

Έτσι, σύμφωνα με το ΣΕΛΜΑ, ακινητοποιημένα θα μείνουν για 24 ώρες τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή το Μετρό, ο Ηλεκτρικός και το Τραμ.

Τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά, δηλαδή λεωφορεία, τρόλεϊ.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση των εργαζόμενων τονίζεται το εξής: «Προειδοποιητική 24ωρη απεργία των εργαζομένων για προβλήματα που δυσχεραίνουν την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ) και την εξυπηρέτηση του 1,5 εκατομμύριου επιβατών καθημερινά.

Θέματα:

Έλλειψη 847 εργαζομένων: Οδηγών, τεχνικών, σταθμαρχών και εξειδικευμένου σιδηροδρομικού προσωπικούΈλλειψη νέων συρμών και ανταλλακτικών των τρένων και υλικών των σιδηροδρομικών υποδομών του δικτύουΜη τήρηση των συμφωνηθέντωνΚατοχύρωση και κρατική αναγνώριση σιδηροδρομικών επαγγελμάτων και ειδικοτήτων για όλο το προσωπικό που ασχολείται με τον σιδηρόδρομοΕπικαιροποίηση και αναθεώρηση διαδικασιών, για εργασίες σε συρμούς και για εργασίες στο δίκτυο όλων των γραμμών της ΣΤΑΣΥ

Για όλα τα παραπάνω προκηρύσσουμε για την Τρίτη (28/03), 24ωρη προειδοποιητική απεργία», καταλήγει η ανακοίνωση.



ereportaz.gr

sidirodromikanea.blogspot.com


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ