2023-03-27 21:55:07
Φωτογραφία για Ψυχαγωγικός Όμιλος Σιδηροδρομικών: Συναυλία-μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών
Μετά το τραγικό δυστύχημα της 28 Φεβρουαρίου στα Τέμπη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών αποφάσισε να πραγματοποιήσει συναυλία-μνημόσυνο για τους συναδέλφους που έχασαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος και τους επιβάτες που κόπηκε το νήμα της ζωής τους ξαφνικά και αναπάντεχα.

Η χορωδία μας το Σάββατο, 8 Απριλίου, στις 19:00 (40 ημέρες μετά το δυστύχημα), θα ψάλει το έργο «ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ» των Μίκη Θεοδωράκη και Γιάννη Ρίτσου στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας με ελεύθερη είσοδο.

Θεωρούμε ότι οφείλουμε αυτή την εκδήλωση εκ μέρους των συναδέλφων και των σωματείων των εν ενεργεία και συνταξιούχων σιδηροδρομικών έτσι ώστε να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα τον πόνο και τη θλίψη μας, τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων, αλλά και την απόφασή μας να αγωνιστούμε προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια και η αξιοπιστία του ελληνικού σιδηροδρόμου και να ξαναμπεί ο κόσμος στα τρένα μας.


Την Κυριακή (9 Απριλίου) η αποστολή μας θα συμμετάσχει στην επιμνη-μόσυνη δέηση που θα ψαλεί στον τόπο του δυστυχήματος, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερονύμου.

 

Για το Δ.Σ.

                 Ο Πρόεδρος                                Η Γενική Γραμματέας            

                               Στάθης Κολλύρης                              Βιβή Λυμπεριάδου

 

 

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ