2023-04-03 21:12:54
Φωτογραφία για ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΑΙΤΝΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Το Δ.Σ, του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα :.. Τροποποίηση Καταστατικού του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Ενημέρωση, ερωτήσεις.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3-4-2023 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του κινηματόγραφου Άνεσις.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4-4-2023 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του κινηματόγραφου Άνεσις.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5-4-2023 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του κινηματόγραφου Άνεσις.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να παρευρεθούν καθώς η Γενική Συνέλευση είναι μια ευκαιρία να ακουστούν προτάσεις από όλα τα μέλη του Συλλόγου, και να συζητήσουμε για το πολύ σημαντικό θέμα της τροποποίησης του καταστατικού του Συλλόγου μας.

Υπενθυμίζουμε ότι στη Γεν. Συνέλευση μπορούν να πάρουν μέρος μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει ή καταβάλλουν την υποχρέωση τους πριν την έναρξη της Γεν. Συνέλευσης.

Καλούμε όλα τα εν δυνάμει μέλη του Συλλόγου (Συναδέλφους που θα μπορούν να εγγραφούν μετά την τροποποίηση του καταστατικού, συναδέλφους που αναμένουν δικαστικές αποφάσεις μετά την έκδοση των οποίων θα μπορούν να εγγραφούν και στο Σύλλογο) όπως παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση ως παρατηρητές χωρίς δικαίωμα ψήφου.
Το ΔΣ
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ