2023-04-08 07:11:27
Φωτογραφία για Καθυστερήσεις και «εμπόδια»-Συνεχίζονται τα προβλήματα στην λειτουργία του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Πάτρας
Συνεχίζονται τα προβλήματα με τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου της Πάτρας.

Το επιβατικό κοινό διαμαρτύρεται για τις καθυστερήσεις κάνοντας λόγο για μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς δεν έχουν ενημέρωση για τις αφίξεις των δρομολογίων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν προγραμματισμό.

Το πρόβλημα έγκειται στην αναμονή του συρμού στο ύψος του Καστελλοκάμπου όπου υπάρχει η σύνδεση με τα δύο λεωφορεία που μεταφέρουν τους επιβάτες στο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αλλά και στον Άγιο Βασίλειο.

Οι επιβάτες ζητούν από τους αρμοδίους να δοθεί λύση ώστε να μην υπάρχει αυτή η αναμονή και τα δρομολόγια να εκτελούνται κανονικά, χωρίς καθυστερήσεις.

Advertisement

ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Χθες το μεσημέρι αλλά και το απόγευμα προκλήθηκαν προβλήματα και χρειάστηκε να κληθεί η Τροχαία στις ανισόπεδες διασταυρώσεις.


Συγκεκριμένα, στο ύψος του Αγίου Διονυσίου ένα όχημα παρεμπόδιζε τη διέλευση του τρένου καθώς είχε σταθμεύσει πάνω στη γραμμή και από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει το τρένο. Το πρόβλημα λύθηκε όταν πήγαν στο σημείο αστυνομικοί της Τροχαίας και μετακίνησαν το όχημα μαζί με πολίτες.

Λίγες ώρες αργότερα, αντίστοιχο πρόβλημα προκλήθηκε στη συμβολή των οδών Νόρμαν και Όθωνος Αμαλίας καθώς όχημα είχε παρκάρει στις γραμμές εμποδίζοντας τη διέλευση του συρμού του Προαστιακού, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Τροχαία.

ΟΧΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Επίσης χθες το απόγευμα όχημα που κινούνταν στην Ακτή Δυμαίων, στο ρεύμα προς Πύργο, έπεσε πάνω στις κατεβασμένες μπάρες της σιδηροδρομικής γραμμής του Προαστιακού και την στράβωσε, λίγο πριν περάσει από το σημείο το τρένο. Από θαύμα δεν έγινε κάποιο ατύχημα, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σημείο γίνεται κάτι αντίστοιχο. Το αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζημιές ενώ το συμβάν κατέγραψε η Τροχαία Πατρών.

gnomip.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ