2023-04-08 17:16:09
Φωτογραφία για Υποτροφία στο Τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ στη μνήμη του Βάιου Βλάχου που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη
Φοιτητές της κατεύθυνσης Τεχνικής Γεωλογίας και Περιβάλλοντος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένη και Περιβαλλοντική Γεωλογία» θα αφορά η υποτροφία.

Μαρία Αντωνιάδου

Υποτροφία στη μνήμη του Βάιου Βλάχου που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ανακοίνωσε ο αδερφός του, μία ημέρα πριν το 40ήμερο μνημόσυνο για τον θάνατό του.

Η υποτροφία θα αφορά σε φοιτητές της κατεύθυνσης Τεχνικής Γεωλογίας και Περιβάλλοντος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένη και Περιβαλλοντική Γεωλογία» του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ. Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό είχε ολοκληρώσει ο Βάιος Βλάχος και στη συνέχεια ασχολήθηκε πάνω στο αντικείμενό του, τη βελτίωση της ασφάλειας σε δημόσια έργα και κτήρια.

Στην πρώτη φάση λειτουργίας της Υποτροφίας έχουν κατατεθεί τα πρώτα 2.500 ευρώ τα οποία προέρχονται από τις δωρεές που έγιναν αντί για κατάθεση στεφανιών στην πολιτική κηδεία του Βάιου. «Ανακοινώνουμε τη δημιουργία Υποτροφίας εις μνήμη του Βάιου Βλάχου για την ενίσχυση της κατεύθυνσης Τεχνικής Γεωλογίας και Περιβάλλοντος του ΠΜΣ Εφαρμοσμένη και Περιβαλλοντική Γεωλογία του Τμήματος Γεωλογίας @Auth_University» έγραψε ο αδερφός του στο twitter.

politic.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ