2023-04-08 17:22:47
Φωτογραφία για Γερουλάνος: Επιβάλλεται η υπογειοποίηση των σιδηροδρομικών γραμμών του ΟΣΕ μέσα στην Αθήνα
Η ανακοίνωση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ με αφορμή το ατύχημα του 16χρονου στη γραμμή του Προαστιακού στο ύψος της διάβασης του Ταύρου

Ανακοίνωση με αφορμή την παράσυρση του 16χρονου από διερχόμενο τραίνο του Προαστιακού, στο ύψος της διάβασης του Ταύρου εξέδωσε ο πολιτικός συνδυασμός «Αθήνα είσαι εσύ» του Παύλου Γερουλάνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς, το νέο ατύχημα στη γραμμή του Προαστιακού, στο ύψος της διάβασης του Ταύρου, με θύμα ένα 16χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από διερχόμενο τραίνο, ενώ επιχειρούσε να περάσει τις γραμμές, επαναφέρει στην επικαιρότητα το πάγιο αίτημα της παράταξής μας για υπογειοποίηση των σιδηροδρομικών γραμμών του ΟΣΕ καθόλο το μήκος τους μέσα στην πόλη, όπως έχει επανειλημμένως πει και στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής μας, Παύλος Γερουλάνος. Είναι ανεπίτρεπτο να συνεχίζουμε την προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε με ημίμετρα ένα χρόνιο πρόβλημα που έχει προκαλέσει πλήθος ατυχημάτων και δυστυχημάτων.

Καλούμε τον Δήμαρχο Αθηναίων να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία κινητοποίησης όλων των αρμόδιων φορέων, ώστε να προγραμματιστεί και να υλοποιηθεί όσο το δυνατόν συντομότερα η υπογειοποίηση τού συνόλου του σιδηροδρομικού δικτύου του ΟΣΕ εντός του αστικού ιστού».

newsbeast.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ