2023-04-30 19:16:49
Φωτογραφία για Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αποστόλη   Ψωμά   με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.πηγη facebook : Αποστολης Ψωμας

Αγαπητοί συνδημότες και συγχωριανοί. 

Θα ήθελα να σας κάνω γνωστό, ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη θα συμμετέχω ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος για την Κοινότητα Καραϊσκάκη με τον συνδυασμό του Δήμαρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη .....

Το χωριό μας , ένας πανέμορφος τόπος με συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως η φυσική του ομορφιά  και τα ιστορικά του μνημεία  χρειάζεται νέους ανθρώπους με όραμα, ενέργεια και όρεξη για δουλειά για να τα αναδείξουν .

Την τελευταία τετραετία  έγινε μια προσπάθεια από την Δημοτική Αρχή του Γιάννη Τριανταφυλλάκη και μπήκαν οι βάσεις για την αντιμετώπιση των πολλαπλών χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το χωριό μας . Το έργο αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερους και πιο εντατικούς ρυθμούς.

Να δώσουμε την μάχη για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας σε προβλήματα όπως η αγροτική οδοποιία , και η αντιπλημμυρική προστασία , έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να μείνουν οι νέοι άνθρωποι στα χωριά  μας.

Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να εξαλείψουμε αυτά που μας κρατάνε πίσω.

Στην προσπάθεια αυτή θα ήθελα να συμβάλλω και εγώ ως νέος άνθρωπος που αποφάσισε να μείνει στον τόπο του.

Ζητώ την στήριξη σας .

Με εκτίμηση 

Απόστολος Ψωμάς.


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ