2023-05-01 10:00:58
Φωτογραφία για Αρνήθηκαν να εξετάσουν έγκυο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Σοβαρή καταγγελία
Γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας φέρεται να αρνήθηκε να εξετάσει έγκυο η οποία έσπευσε στο νοσηλευτικό ίδρυμα έπειτα από έντονη αδιαθεσία.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύει το evima.gr, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου. Η γυναίκα μεταφέρθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας από την αδελφή της με έντονο πόνο στο κεφάλι και αιμορραγία στη μύτη.

Μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο νοσηλευτής κάλεσε τον εφημερεύοντα γυναικολόγο, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε να εξετάσει την έγκυο, λέγοντας «δεν βρίσκω το λόγο να κατέβω λυπάμαι».

«Φτάσαμε στο Νοσοκομείο 02.30 τη νύχτα με ιδιωτικό ασθενοφόρο. Ο μόνος άνθρωπος που μας βοήθησε από την πρώτη στιγμή ήταν ο νοσηλευτής που μας μίλησε με το που μπήκαμε μέσα. Εκείνος κάλεσε αμέσως τον γυναικολόγο να κατέβει για να δει την αδερφή μου και εκείνος αρνήθηκε. Ο νοσηλευτής παρακαλούσε τον γιατρό να έρθει και εκείνος του είπε πως δεν βρίσκει το λόγο να κατέβει να πάρει παρακεταμόλη», δήλωσε χαρακτηριστικά η αδερφή της εγκύου. Τελικά, έφυγαν από το Νοσοκομείο χωρίς να την εξετάσει κανείς. themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ