2023-05-02 21:42:18
Φωτογραφία για Ημερίδα φαρμακευτικής φροντίδας της Παχυσαρκίας την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, στο Κιλκίς





ΠΡΟΣ: Μέλη Φαρμακευτικών Συλλόγων Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών



ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-Ημερίδα φαρμακευτικής φροντίδας της Παχυσαρκίας την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, στο Κιλκίς



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε την απόφαση του ΠΦΣ και του ΙΔΕΕΑΦ, να συνεχίσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για θέματα Φαρμακευτικής φροντίδας. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε



Ημερίδα για τη φαρμακευτική φροντίδα της παχυσαρκίας, με τίτλο Παχυσαρκία: νόσος ή αισθητική διαταραχή», με πολύ αξιόλογους ομιλητές, σε συνεργασία με τοπικούς φαρμακευτικούς Συλλόγους.



Πρόκειται για μια προσπάθεια με στόχο την έγκυρη εκπαίδευση των φαρμακοποιών στη νόσο της παχυσαρκίας και την ανάπτυξη δεξιοτήτων στη διαχείριση των ασθενών με παχυσαρκία στο φαρμακείο, ώστε να αποτελέσουν σημαντικό κρίκο της θεραπευτικής ομάδας που θα αναλάβει τη φροντίδα των ασθενών αυτών.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις Συνενώσεις Φαρμακείων και συγκεκριμένα θα αναλυθεί από τον κ. Αθανάσιο Γουβάλα, φαρμακοποιό MSc, PgDip, το άρθρο 52 του νόμου 4999/2022.



Θα συζητηθούν οι προοπτικές που ανοίγονται για την μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων σε μια μεταβατική εποχή, γεμάτη προκλήσεις για το επάγγελμά μας. Στη συνέχεια θα απαντηθούν ερωτήσεις-απορίες που αφορούν στην υλοποίηση και τα πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση αυτή.

Σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην Ημερίδα που θα διεξαχθεί, ειδικά για τα μέλη των Φαρμακευτικών Συλλόγων Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, από τις 10:00 έως 13:30, στην αίθουσα Επιμελητηρίου Κιλκίς, στο Κιλκίς (Στενημάχου 2, 61100, Κιλκίς, www.ccikilkis.gr).



Χορηγός της Ημερίδας είναι η εταιρεία Novo Nordisk Hellas.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στο σεμινάριο είναι...



... 100 και θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος εγγραφής για κάθε φαρμακοποιό ανέρχεται σε 10€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ποσό καθαρά συμβολικό, με το οποίο ουσιαστικά κατοχυρώνει τη θέση του, καθώς ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος. Το ΙΔΕΕΑΦ έχει αναλάβει τις δαπάνες των ομιλητών και όλων των οργανωτικών θεμάτων, ενώ ο Φ.Σ. Κιλκίς ανέλαβε τη δαπάνη του catering.



Για την υλοποίηση του προγράμματος έχει δημιουργηθεί ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf.gr/paxisarkia), όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, το πρόγραμμα (σας τα επισυνάπτουμε) και θα κάνετε εγγραφή.





Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν μόνο ηλεκτρονικά. Στη διάρκεια της εγγραφής σας, θα κάνετε την εξόφληση σε ασφαλές περιβάλλον, με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτα και σε λίγα λεπτά θα παραλάβετε στο email σας το ισόποσο τιμολόγιο του ΙΔΕΕΑΦ, στα φορολογικά στοιχεία που θα έχετε δηλώσει, για να περάσετε τη δαπάνη αυτή στα έξοδα του φαρμακείου σας.

Σας καλούμε να λάβετε μέρος στη συνάντηση που θα διεξαχθεί στην περιοχή σας και να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα απόκτησης έγκυρης γνώσης στο θέμα της παχυσαρκίας, αλλά και ολοκληρωμένης ενημέρωσης για τις Συνενώσεις Φαρμακείων.



Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο σας, με το ΙΔΕΕΑΦ (210-3410372) και με την οργανώτρια εταιρεία NOUFIO (210-2775219).









Με εκτίμηση,



Για τον ΠΦΣ

Απόστολος Βαλτάς





Για το ΙΔΕΕΑΦ



Πρόεδρος ΔΣ



Σεραφείμ Ζήκας



Για τον Φ. Σ. Ημαθίας

Πρόεδρος ΔΣ



Σοφία Κατή

Πρόεδρος ΔΣ





Για τον Φ. Σ. Κιλκίς

Κωνσταντίνος Κατσιάνος

Πρόεδρος ΔΣ





Για τον Φ. Σ. Πέλλας

Κοσμάς Δουλκερίδης

Πρόεδρος ΔΣ





Για τον Φ. Σ. Σερρών

Αναστάσιος Ρόντσης

Πρόεδρος ΔΣ


farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ