2023-05-06 08:00:02
Φωτογραφία για Το εντυπωσιακό trailer του ALPHA για τις Βουλευτικές Εκλογές 2023
Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση παρακολουθούμε φωτορεαλιστική τρισδιάστατη οπτικοποίηση του Μεγάρου Μαξίμου κάνοντας ταυτόχρονα μια ιστορική αναδρομή από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Βουλή, Γραφείον Πρωθυπουργού: η πόρτα ανοίγει και συναντάμε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Από το γραφείο βγαίνει ο Γεώργιος Ράλλης. Η εικόνα χρωματίζεται και μεταφερόμαστε στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου όπου μας υποδέχεται ο Ανδρέας Παπανδρέου. Περνάμε από το πλακοστρωμένο με μάρμαρο κεντρικό χολ, θαυμάζουμε τον εσωτερικό διάκοσμο, τα έργα τέχνης, στεκόμαστε μπροστά στο τζάκι, κατευθυνόμαστε στην τραπεζαρία και φθάνουμε στο πρωθυπουργικό γραφείο και την άδεια πρωθυπουργική καρέκλα. Μπροστά στα μάτια μας ζωντανεύουν όλοι οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδας από το 1974 μέχρι σήμερα.  

 

Επί δύο μήνες το τμήμα Graphics του Alpha δουλεύει ασταμάτητα για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του πρωτοποριακού trailer.


Η δημιουργία των τρισδιάστατων αντικειμένων και των χώρων έγινε με το πρόγραμμα 3DS Max.

Για το φωτισμό, το animation και την τελική επεξεργασία και δημιουργία του trailer χρησιμοποιήθηκε η Unreal Engine.    

 

Η μεγάλη βραδιά των Βουλευτικών Εκλογών 2023 έρχεται στον Alpha την Κυριακή 21 Μαΐου. Ολόκληρο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο εργάζεται πυρετωδώς εδώ και μήνες για την πληρέστερη και αρτιότερη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Την ίδια ημέρα από τις 6 το απόγευμα ξεκινά η μαραθώνια μετάδοση των αποτελεσμάτων της κάλπης με καλεσμένους στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο και συνεχείς ζωντανές συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Δείτε το trailer:

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ