2023-05-13 14:40:02
Φωτογραφία για TANWEER X MAD: Νέα στρατηγική συνεργασία στην ανάπτυξη και παραγωγή ψυχαγωγικού περιεχομένου στην εγχώρια αγορά
H Tanweer Productions και το Mad Media Group, ανακοινώνουν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας στο πλαίσιο ανάπτυξης ψυχαγωγικού περιεχομένου στην Ελλάδα. Στόχος της συνεργασίας είναι η από κοινού ανάπτυξη και συμπαραγωγή δημιουργικών projects που αφορούν στην ψυχαγωγία, στο σχεδιασμό events και στη δημιουργία experience content.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο εταιρείες, Tanweer Productions και Mad Media Group, με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία, ενώνουν τις δυνάμεις τους κι ανοίγουν νέους δρόμους στην ψυχαγωγία και την οπτικοακουστική παραγωγή.

Η Tanweer Productions, μέλος του Tanweer Group με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο, Μέση Ανατολή, Ινδία και Τουρκία,  είναι μια ελληνική εταιρεία με σημαντική παρουσία στην εγχώρια και διεθνή οπτικοακουστική αγορά ως Παραγωγός, Συμπαραγωγός και Διανομέας τόσο κινηματογραφικών ταινιών όσο και τηλεοπτικών σειρών και ντοκιμαντέρ. Μερικά από αυτά είναι: « Το τελευταίο σημείωμα», «Σμύρνη μου αγαπημένη», «Ευτυχία», «Τα καλύτερα μας χρόνια», «42οC», «17 κλωστές» καθώς και την πρόσφατη συμμετοχή της στη διεθνή συμπαραγωγή της τηλεοπτικής σειράς « So long Marianne» .


Το Mad Media Group, αποτελεί τον μεγαλύτερο οργανισμό Music & Media Services στην Ελλάδα. Λειτουργεί το Mad TV, θεματικά κανάλια σε συνδρομητικές πλατφόρμες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Mad Greekζ, Mad Viral κτλ.), ραδιοφωνικούς σταθμούς και streaming μέσα (Mad Radio 106.2, MadWorld radio, MadinMedia κτλ.). Διοργάνωνει μεγάλα events και εταιρικές εκδηλώσεις (Mad Video Music Awards, MadWalk, Ημέρα Θετικής Ενέργειας, κτλ.). Εκτελεί παραγωγές περιεχομένου για τηλεοπτικούς σταθμούς και συνδρομητικές πλατφόρμες. Διαχειρίζεται και δημιουργεί υπηρεσίες και περιεχόμενο για websites και πλατφόρμες social media (YouTube, TikTok, Instagram κτλ.).

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η νέα συνεργασία, στρατηγικού χαρακτήρα, μεταξύ Tanweer Productions και Mad Media Group φιλοδοξεί να φέρει «φρέσκο» αέρα στον τομέα της ψυχαγωγίας με πρωτότυπα projects και δημιουργικό περιεχόμενο.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ