2023-05-16 14:15:03
Φωτογραφία για Γιώργος Καπουτζίδης για τη Eurovision: «Δεν μου έλειψε καθόλου η γκρίνια κι ο φανατισμός»
O Γιώργος Καπουτζίδης έλειπε φέτος από τον ρόλο του παρουσιαστή στη Εurovision, όμως όπως λέει, δεν του έλειψε τίποτα από την εμπειρία του.

Τη θέση του δίπλα στη Μαρία Κοζάκου πήρε η Τζένη Μελιτά. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον φανατισμό που κυριαρχεί ακόμα και στον διαγωνισμό τραγουδιού.

«Δεν μου έλειψε κάτι, το έζησα με μία χαρά και με μια έλλειψη φανατιασμού πια. Νομίζω ότι εκεί το χάνουμε. Η αγάπη γίνεται φανατισμός. Εύχομαι να λείψει αυτός ο φανατισμός. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις στον άλλο να φανατίζεται, όταν βλέπει κάτι που δεν του αρέσει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως θα ήθελε να γίνει την επόμενη χρονιά, μια γιορτή, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη δημιουργία του θεσμού.

«Θέλω να πω το εξής. Του χρόνου συμπληρώνουμε 50 χρόνια από το 1974 έως το 2024. Εύχομαι να γίνει μια γιορτή, να κάνουμε εθνικό τελικό και κάτι μονιασμένο, αγαπημένο, επετειακό. Να υπάρξει μια ωραία συνεργασία της ΕΡΤ με τα ιδιωτικά κανάλια και να μην είναι δύο αντίπαλα στρατόπεδα, αλλά κάτι ενωμένο. Νιώθουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», εξήγησε.


Τέλος, δήλωσε: «Δεν μου έλειψε καθόλου η γκρίνια κι ο φανατισμός. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση, δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε ή να γκρινιάζουμε».

«Αυτό γίνεται για να περνάμε καλά. Μπορεί να μη συμφωνούμε με το αποτέλεσμα ή με πολλά πράγματα, αλλά το να μαλώνεις δεν είναι λύση», πρόσθεσε κλείνοντας.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ