2023-05-23 14:30:09
Φωτογραφία για Αλλαγή προγραμματισμού στο STAR...
Έχει κάνει αίσθηση, έχει πολλές ερωτήσεις, κάνει φοβερές αποκαλύψεις , τους κάνει όλους να «κλαίνε» από τα γέλια και κάνει τη late night ζώνη άνω – κάτω!  

«Οι 100» Ώρα να τα πούμε, το διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show - τηλεπαιχνίδι, με παρουσιαστή τον πολυτάλαντο, αγαπημένο stand up comedian και σεναριογράφο, Λάμπρο Φισφή. Κάθε εβδομάδα ο Λάμπρος Φισφής υποδέχεται  τρεις «παίκτες» celebrities. Ο ένας από αυτούς είναι σταθερά στο πλατό, και  είναι ο captain, ενώ οι άλλοι δύο εναλλάσσονται κάθε φορά. Στο «Οι 100», captain μας είναι εναλλάξ, ο ηθοποιός/ stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος.

No description available.

Απόψε, Τρίτη 23 Μαΐου στις 24:00, καλεσμένες είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με captain τον Μιχάλη Μαθιουδάκη !  

Πόσοι από τους 100 εκνευρίζονται όταν ανοίγουν κουτί από φάρμακο και πετυχαίνουν την πλευρά που είναι το χαρτί με τις οδηγίες;

Τι προτιμάνε οι 100; Μουσακά ή παστίτσιο;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσουν οι 100 και θα πάρουμε απίθανες απαντήσεις! Τελικά τι λένε οι αριθμοί για εμάς; Πόσα εκπληκτικά πράγματα θα ανακαλύψουμε; Όλη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία να μάθει!

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ