2023-05-23 13:30:04
Φωτογραφία για «Σφάχτηκαν» στον «αέρα» Παπανώτας - Μεσσαροπούλου: «Να σου στείλει ο Τσίπρας κάνα μισθό»
«Κόκκινο» χτύπησε η ένταση στο πλατό της εκπομπής «Happy Day», με τον Δημήτρη Παπανώτα και την Τίνα Μεσσαροπούλου να έρχονται σε έντονη κόντρα στο πλαίσιο πολιτικής συζήτησης για το αποτέλεσμα των εκλογών, με τη τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσπαθεί να κατεβάσει τους τόνους. 

Την ώρα της πολιτικής κουβέντας με τον Δήμο Βερύκιο, ανέβηκαν οι τόνοι όταν ο Δημήτρης Παπανώτας τάχθηκε υπέρ της συγκυβέρνησης, με τον Δήμο Βερύκιο να του απαντά ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα, καθώς οι Έλληνες δεν έχουν κουλτούρα Γερμανίας.

«Ό,τι δεν μπορείτε να ακούσετε και μια άλλη άποψη, με ξεπερνάει. Ότι δεν έχουμε κουλτούρα Γερμανίας, Δήμο μου, θα έπρεπε να μας προβληματίζει σαν χώρα, 40 χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Πραγματικά, θα σου το βγάλω το εισιτήριο μέχρι το τέλος της σεζόν, να φύγεις και να πας να ζήσεις αλλού», απάντησε η Τίνα Μεσσαροπούλου για να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος:


Δ.Π.: Βγάλτο μου. Να μου στέλνεις κι ένα μισθό εκεί.

Τ.Μ.: Όχι, δεν έχω να σου στείλω κανένα μισθό. Να στον στείλει ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να στον στείλω.

Τ.Μ.: Δημήτρη μου, το μόνο που δεν μας είπες αυτή τη στιγμή είναι να παραιτηθεί ο κύριος Μητσοτάκης γιατί απλούστατα δεν πέτυχε την αυτοδυναμία κι έχασε πέντε έδρες. Αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που δεν έχεις πει.

Δ.Π.: Με συγχωρείς, αλλά καλά λέω για το IQ καμιά φορά. Βγήκε από αυτά που είπα εγώ αυτό το συμπέρασμα;

Τ.Μ.: Άκου να δεις, με το δικό μου το IQ δεν θα παίξεις εσύ. Είναι η δεύτερη φορά που το λες.

Δ.Π.: Ούτε εσύ θα βάζεις στο στόμα μου λόγια.

Τ.Μ.: Εγώ δεν σου είπα τίποτα για IQ

Δ.Π.: Είπα εγώ να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης;

Τ.Μ.: Το αφήνω εδώ αυτό. Κοίτα το δικό σου ΙQ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε εκείνο το σημείο πήρε τον λόγο και είπε: «Αυτή τη στιγμή εμείς τσακωνόμαστε πιο έντονα και διαφωνούμε απ’ ότι οι πολιτικοί αρχηγοί που ο ένας συνεχάρη τον άλλον».

Δ.Π.: Δεν τσακωνόμαστε.

ΣΤ.ΤΣ.: Όχι, δεν τσακωνόμαστε. Λέει ο ένας τον άλλον χαζό, ο ένας τον άλλον άσχετο, ο ένας στον άλλον ότι δεν ξέρει ιστορία. Δεν τσακωνόμαστε.

Δ.Π.: Δεν έχετε καταλάβει καν τι σας λέω.

Τ.Μ.: Εσένα το IQ σου είναι πολύ υψηλό κι εμείς είμαστε πάρα πολύ χαζοί.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ