2023-05-29 08:27:35
Φωτογραφία για Και τρίτο κανάλι μπαίνει μέσα στη σύμπραξη ΑΝΤ1 με Mega;



Η κοινή σύμπραξη των δύο μεγάλων καναλιών ήδη έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τηλεοπτικό κόσμο αποτελώντας πλέον έναν ισχυρό πυλώνα συμμαχίας.

Σε αυτή τη συμμαχία λοιπόν φαίνεται πως μπαίνει και το Open, σύμφωνα με όσα αναφέρει η RealNews που κυκλοφορεί, καθώς οι δύο πλευρές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η εταιρεία Όσκαρ να αναλάβει όλο το κομμάτι της ψυχαγωγίας και του Open.

Αν πραγματοποιηθεί πράγματι αυτό τότε το Open το οποίο ήδη έχει αποψιλωμένη διεύθυνση παραγωγής θα παραχωρήσει το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα ως outsourcing έχοντας υπό έλεγχο μόνο την ενημέρωση.

Οι επαφές με το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν, έχουν ήδη αρχίσει για τις live ψυχαγωγικές εκπομπές. Να σημειωθεί ότι το κανάλι αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας από τον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία και την κίνηση των κεφαλαίων από Ρωσία.

Αν το deal επιτευχθεί ΑΝΤ1 και Mega πολύ πιθανό να πετύχουν και έναν απώτερο σκοπό, να μπουν μετοχικά στο Open καθώς μελλοντικά το κόστος των παραγωγών μπορεί να μετοχοποιηθεί.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ