2023-06-02 14:36:03
Φωτογραφία για Νέα αποχώρηση από το OPEN  για τον ΑΝΤ1Μετά τον Γιάννη Λάτσιο και την Χρύσα Μασούρου, ακόμα ένα μεγάλο στέλεχος του OPEN αποχωρεί από το κανάλι της Παιανίας. Εδώ κολλάει ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Αυτή τη φορά η αποχωρήσασα είναι το δεξί χέρι της πρώην Διευθύντριας προγράμματος του OPEN, η οποία βέβαια προυπήρχε στο κανάλι, και πρόκειται για τη Νίκη Καρνασιώτη.Με την αποχώρηση αυτή αποξηλώνεται εντελώς το τμήμα του ψυχαγωγικού προγράμματος καθώς η τελευταία είχε τον τίτλο της υπεύθυνης ψυχαγωγικών εκπομπών δημιουργώντας εκ νέου ερωτήματα για Ελένη Τσολάκη και Μπέττυ Μαγγίρα, οι οποίες ακόμα δεν έχουν υπογράψει. Σύμφωνα με πληροφορίες η αποχώρηση της δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό της πρώην διευθύντριάς της στο νέο της επαγγελματικό βήμα που είναι ο ΑΝΤ1.

Στο open από την άλλη επικρατεί μεγάλη αναταραχή στους διαδρόμους καθώς οι εργαζόμενοι βλέπουν ένα ένα τα στελέχη να εγκαταλείπουν… το καράβι που βουλιάζει.

Και αυτό γιατί θεωρείται άμεσα συνδεδεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο ο οποίος έφυγε πριν από έναν μήνα από το κανάλι. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, φουντώνουν οι φήμες περί πώλησης του καναλιού αλλά και του σχεδίου σύμπλευσης με ΑΝΤ1 και MEGA, μέσω μιας νέας εταιρείας παραγωγής που ακούει στο όνομα Όσκαρ.Γράφει η Τίνα Μεσαροπουλου (youfly)Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ