2023-06-02 23:16:36
Φωτογραφία για Συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της Κομματικής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας  τους ΚΚΕ και τις επόμενες μέρες για ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ, για να είναι  δυνατός ο λαός.
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΝΗ

10:00 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά,...... στην περιοχή του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο. 10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα περιοδεύσει στις οδούς Μπαϊμπά και Ι. Σταΐκου στο Αγρίνιο. 11:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα καταστήματα στην παραλία της Αμφιλοχίας. 7:30 μμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στο Μενίδι. 8:00 μμ, η ΚΟΒ Μακρυνείας, θα περιοδεύσει στα χωριά Ματαράγκα, Παπαδάτες. 8:00 μμ, ο Θανάσης Καραγιάννης, γραμματέας της ΚΟΒ Θέρμου, θαπεριοδεύσει στα χωριά Πετροχώρι, Ανάληψη, Κόφτρα και Αβαρίκος.


ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΗ

11:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στο χωριό Στάνου Αμφιλοχίας. 12:00 μ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις εργατικές κατοικίες Αγίου Ιωάννη Ριγανά στο Αγρίνιο. 7:30 μμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα καταστήματα και την κεντρική πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, Αγρινίου.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ