2023-06-04 18:53:08
Φωτογραφία για Οι άνθρωποι φτιάχνουν κάθε τόπο με τη νοοτροπία, τη συμπεριφορά και με τις πράξεις τους στον πραγματικό κόσμο και όχι με θεωρίες στα social media. Πανέμορφη δράση εθελοντισμού από τον δραστήριο Σύλλογο Γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μύτικα.
Πηγή: Σελίδα Facebook Σύλλογος Γονέων

Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μύτικα.

Αγαπώ τον τόπο μου σημαίνει φροντίζω, νοιάζομαι, προσφέρω.

Και η μαγεία όλου αυτού είναι να το κάνεις εθελοντικά. Χωρίς κανένα όφελος... Ή μάλλον με πολλά οφέλη. Όπως ικανοποίηση, περηφάνια, καμάρι για το αποτέλεσμα.

Και για όλα αυτά αν δεν δείξουμε εμείς το πώς, τα παιδιά μας δεν θα μάθουν ποτέ το γιατί!!!

Και έτσι έγινε η αρχή!!

Την Πέμπτη 1η Ιουνίου μαζευτήκαμε γονείς και παιδιά να καθαρίσουμε το γήπεδο μας. Με όρεξη για δουλειά, για συνεργασία και με σύμμαχο (ευτυχώς) τον καιρό ξεκινήσαμε.

Ξεχορταριάσαμε, κόψαμε με κοπτικό χόρτα, μαζέψαμε όλα τα σκουπίδια απ τον γύρω χώρο, φτυαρίσαμε.

Κάναμε διάλειμμα, ήπιαμε τον χυμό μας και συνεχίσαμε.

Το αποτέλεσμα ικανοποίησε τους πάντες. Κυρίως τους μικρούς μας εθελοντές!!!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!!"

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λευτέρη Λιότο για την πολύτιμη βοήθεια του στο κόψιμο των χόρτων. Στον Χρήστο Λιότο που παρόλο που πέρασε τυχαία από το γήπεδο με το τρακτέρ/κοπτικό, χωρίς να το πολύσκεφτεί μπήκε μέσα και έκανε την πιο δύσκολη δουλειά.

Τον Αντρέα Ζαρκαδούλα, τον διευθυντή μας, που ήταν μαζί μας από την αρχή και παρέα με τα παιδιά ξεχορτάριασαν μεγάλο κομμάτι του γηπέδου. Και τέλος το Ζαχαροπλαστείον "Γαλάτης" που μας πρόσφερε τους χυμούς και τα νεράκια.

Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ και μπράβο το αξίζουν τα παιδιά με τους γονείς τους, που ήρθαν και έκαναν με τόσο όμορφη διάθεση όλη την δουλειά.

Να είστε όλοι καλά!!!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ