2023-06-06 18:54:47
Φωτογραφία για «ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ»: Δείτε τα highlights από το 1ο επεισόδιο πριν παιχτεί στην TV
Η μεγάλη πρεμιέρα των «Προδοτών» είναι αύριο, Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 21:00, στον ΑΝΤ1. Λίγες ώρες πριν, απολαύστε ένα χορταστικό video με τα highlights από το 1ο επεισόδιο του απόλυτου παιχνιδιού μυστηρίου και εξαπάτησης, στην ελληνική τηλεόραση.  

Οι 22 παίκτες καταφθάνουν στην Έπαυλη των Προδοτών. O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τους καλωσορίζει με ένα παιχνίδι, που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Οι παίκτες ανακαλύπτουν το εσωτερικό της Έπαυλης και κάθονται στην Στρογγυλή Τράπεζα. Εκεί, όλοι ξεκινούν ως Πιστοί μέχρι τη στιγμή που κάποιοι θα νοιώσουν το άγγιγμα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον ώμο τους και θα οριστούν πλέον Προδότες.

Πιστοί και Προδότες θα συνεργαστούν στην 1η τους Αποστολή. Οι πρώτες εντάσεις ξεκινούν. Οι παίκτες επιστρέφουν στην Έπαυλη και υπάρχει διάχυτη αγωνία για το ποιος θα δολοφονηθεί το βράδυ από τους Προδότες. Το ρολόι δείχνει μεσάνυχτα και οι παίκτες αποχωρούν για τα δωμάτιά τους. Οι Προδότες επιστρέφουν στην Έπαυλη, παραλαμβάνουν τους μανδύες τους και πηγαίνουν στο Κονκλάβιο για το πρώτο τους συμβούλιο. Ποιον θα δολοφονήσουν;

«Οι Προδότες», το διεθνές format που έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε 22 χώρες, θα μας μυεί κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ