2023-06-09 08:55:25
Φωτογραφία για Οι δημοσιογράφοι γνώρισαν την Μάγισσα του ΑΝΤ1



Ο ANT1 οργάνωσε μια όμορφη εκδρομή στην Καρδαμύλη της Μάνης, για να μας ξεναγήσει στα γυρίσματα της νέας σειράς “Η Μάγισσα” και να παρακολουθήσουν σκηνές με τους Τάσο Νούσια και Γιώργο Γάλλο. 



Με τη σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου, η παραγωγή μυθοπλασίας αποτελεί όχι μόνο το δυνατό χαρτί του καναλιού του Αμαρουσίου για την επόμενη χρονιά αλλά και μία ιστορία που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.



Ο σκηνοθέτης ανέφερε ότι η σειρά θα είναι crime και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ έχουν προγραμματιστεί 60 επεισόδια. 

Ο Λευτέρης Χαρίτος επισήμανε ότι η ιστορία μπορεί να διαδραματίζεται το 1821, όμως τα ρούχα θα είναι ευφάνταστα και το κομμάτι της επανάστασης δεν θα απασχολήσει πολύ. Όσον αφορά στο ονειρεμένο σκηνικό που έχει χτιστεί στην Αθήνα; Ένα μέρος από το κτήμα Νάσιουτζικ έχει μετατραπεί σε κάστρο με πύργο, με πέτρα που έχει έρθει από τη Γερμανία, που κόστισε 1.000.000 ευρώ περίπου, ένα εντυπωσιακό ποσό που αποδεικνύει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του καναλιού και της παραγωγής.

Αν και όλοι οι πρωταγωνιστές ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί, γνωρίζουμε ήδη ότι -εκτός των Νούσια και Γάλλου- η Έλλη Τρίγγου είναι μία εκ των βασικών ηρωίδων. Ο Λευτέρης Χαρίτος είπε ότι μαζί της έχει σχέση καρμική, που ξεκινά φυσικά από τη συνεργασία τους στις «Άγριες Μέλισσες».

Η ιστορία της «Μάγισσας», να σημειωθεί, εστιάζει σε δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, και αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδιά τους και ύστερα από λίγο καιρό γεννιέται το εγγόνι τους… Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, όμως, το μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ