2023-06-12 14:53:15
Φωτογραφία για Δεν πήρε μετοχές του OPEN η Barkingwell Media



Με νέα δεδομένα το τηλεοπτικό τοπίο μετά τη συμφωνία ανάθεσης της διαχείρισης του προγράμματος του Open –με εξαίρεση τις ειδήσεις– στην Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη. 



 Η συμφωνία Open με την Barkingwell Media δεν περιλαμβάνει τις μετοχές του καναλιού, αλλά το περιεχόμενο του προγράμματος του Open, εξαιρώντας τις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές, που θα ανήκουν στην ιδιοκτησία, υπό τη γενική διεύθυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

Αν και υπήρχε έντονη φημολογία ότι η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη αγόρασε μετοχές του καναλιού, αυτές για την ώρα διαψεύδονται...



 Η Barkingwell Media λοιπόν ,θα έχει την ευθύνη παραγωγής του προγράμματος (εκπομπές, σόου κ.ά.) και θα πληρώνεται με διαφημιστικό χρόνο από τη Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ και με τις τοποθετήσεις των προϊόντων.



Η Barkingwell Media πρότεινε η Ισαβέλλα Σασλόγλου να αναλάβει τη Γενική Διεύθυνση Προγράμματος, ενώ ήδη ο Τζώνης Καλημέρης ως ανώτατο στέλεχος της Barkingwell Media και εκ των ιδρυτών του Open είναι σε θέση μάχης.

Στις επόμενες μάλιστα εβδομάδες αναμένονται και οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για νέες εκπομπές αλλά και αυτές που θα πάρουν τελικά το πράσινο φως για μια ακόμα χρονιά...





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ