2023-06-16 19:49:00
Φωτογραφία για Η Κατερίνα Ζαρίφη με το ένα πόδι στο OPEN;



Νέα δεδομένα δημιουργούνται στο OPEN από την άφιξη της Barking Well στο κανάλι και την ανάληψη από την εταιρεία παραγωγής του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού. Ανάμεσα σε ό,τι σχεδιάζεται αυτή την περίοδο είναι και η δημιουργία μιας καλοκαιρινής ψυχαγωγικής εκπομπής.



Σύμφωνα με του Γιώργου Σκρομπόλα (zappit) η εκπομπή θα βγει στον αέρα στις 3 ή στις 10 Ιουλίου και θα ενταχθεί στη ζώνη 10:00 – 13:00, εκεί όπου μέχρι τις 30 Ιουνίου θα βρίσκεται η Μπέττυ Μαγγίρα.



Τα ονόματα της Φελίσιας Τσαλαπάτη και της Μαριάντας Πιερίδη έπεσαν στο τραπέζι το προηγούμενο διάστημα για την παρουσίαση του καλοκαιρινού προγράμματος, ενώ νωρίτερα είχε συζητηθεί και το ζευγάρι Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά.



Όπως μαθαίνουμε, ωστόσο, η αναζήτηση συνεχίζεται και το κατώφλι του OPEN για να συζητήσει με την Ιζαμπέλα Σασλόγλου θα περάσει και η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια, της οποίας το όνομα ακούγεται για διαφορετικά project σε διαφορετικά κανάλια, αναμένεται να κουβεντιάσει και για την καλοκαιρινή εκπομπή του καναλιού.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ