2023-06-16 20:32:48
Φωτογραφία για Μεγάλη πολιτική εκδήλωση του  Νίκου Ανδρουλάκη στην Πάτρα

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας, ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023  ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία στην Πάτρα εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου......

 

Η ομιλία η οποία θα λάβει χώρα στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στις 8:00 μμ, αφορά το σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και κατ επέκταση όλους τους κατοίκους της.

Ως γνωστόν η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αποτελεί τον στυλοβάτη της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής προκειμένου να καταστεί και πάλι κυρίαρχη πολιτική δύναμη στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας.

Αξίζει την προσπάθεια αυτή της παράταξης μας  να την ενισχύσουμε επιπλέον, συμμετέχοντας με μαζικό τρόπο την ομιλία του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη.

Αποτελεί την προτελευταία ομιλία του πριν τις εκλογές και η δυναμική της αναμένεται να εκπέμψει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας, για την πολιτική αλλαγή που τόσο πολύ σαν παράταξη θέλουμε, που τόσο πολύ ανάγκη σαν λαός έχουμε.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Δημοκράτες πολίτες του τόπου μας να συμμετέχουν στην ομιλία του Πρόεδρου του  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής  Νίκου Ανδρουλάκη στην Πάτρα, ενώ η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα  Αιτωλοακαρνανίας, έχει φροντίσει και για την διευκόλυνση των μετακινήσεων.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ