2023-06-19 19:21:52
Φωτογραφία για Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποίησε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νίκος Παππάς το πρωί της Δευτέρας.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Μεσολόγγι, το Αιτωλικό και τις Οινιάδες συνοδευόμενος από στελέχη και μέλη τους κόμματος καθώς επίσης και τους υποψήφιους βουλευτές Μίλτο Ζαμπάρα, Γρηγόρη Θεοδωράκη, Γιώργο Βαρεμένο, Θάνο Μωραίτη, Ειρήνη Τσιμπλή, Μαρία Τριανταφύλλου Συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με τους πολίτες, ενημερώνοντας τους παράλληλα για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το οποίο είναι το μόνο που μπορεί να πάει κόντρα «στο σχέδιο λεηλασίας της ΝΔ».

Η επικοινωνία μας με τους συμπολίτες μας στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα δεν σταματά, συνεχίζουμε την δύσκολη αλλά όμορφη μάχη μέχρι τέλους για μια κοινωνία δίκαιη με ευημερία για όλους.

Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε τους συσχετιαμούς.

Το απόγευμα η περιοδεία του Νίκου Παππά συνεχίζεται στην Ναύπακτο, ενώ αύριο 20/06 θα περιοδεύσει στην Αιτ/νία ο επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής, Διονύσης Τεμπονέρας.

Ο Δ. Τεμπονέρας θα ξεκινήσει την περιοδεία του από τη Βόνιτσα στις 11 το πρωί, θα επισκεφτεί στη συνέχεια την Αμφιλοχία και το απόγευμα θα επισκεφτεί το Αγρίνιο όπου και θα απευθυνθεί στους πολίτες στον πεζόδρομο Παπαστράτου στις 8:30μμ.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ