2023-06-19 18:22:30
Φωτογραφία για «Ώρα οι προοδευτικοί πολίτες να ξαναβρεθούμε στο σπίτι μας, στο ΠΑΣΟΚ»
Κλιμάκιo του Κινήματος σε χωριά της Δ.Ε. Αρακύνθου

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενο από τη Χριστίνα Σταρακά, τη Ντίνα Κατσαρή και το Γιάννη Μουρτζιάπη και συνοδευόμενο από τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου, Νίκο Θεοδωρόπουλο, περιόδευσε στα χωριά της Δ.Ε. Αρακύνθου Ζευγαράκι, Κάτω Κεράσοβο, Παπαδάτες, Ματαράγκα και Γραμματικού Σε σχετική της δήλωση η Χριστίνα Σταρακά υπογραμμίζει τα εξής:

«Μαζί με την Ντίνα Κατσαρή, τον Γιάννη Μουρτζιάπη αλλά και τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου Νίκο Θεοδωρόπουλο περιοδεύσαμε στα χωριά Ζευγαράκι, Κάτω Κεράσοβο, Παπαδάτες, Ματαράγκα και Γραμματικού. Με όλους τους πολίτες που συναντήσαμε μιλήσαμε για την ανάγκη η μεγάλη δημοκρατική παράταξη να εκφραστεί ξανά μέσα από ένα κόμμα ισχυρό, προοδευτικό, αξιόπιστο, προγραμματικό, που θα φέρει τη Νέα Δημοκρατία σε δύσκολη θέση. Που θα ασκήσει σκληρή αλλά σοβαρή, θεσμική και συγκεκριμένη αντιπολίτευση και θα δίνει συναίνεση εκεί που χρειάζεται. Που θα γίνει ανάχωμα στο πελατειακό κράτος, την αδιαφάνεια, την αναξιοκρατία, τη διαφθορά. Και θα αποτελέσει γρήγορα την εναλλακτική, προοδευτική πρόταση εξουσίας απέναντι στη συντήρηση, για μία διακυβέρνηση που θα εγγυάται ότι η Ελλάδα θα είναι μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα.

Υπάρχει ένα Κίνημα που και θέλει, και ξέρει, και μπορεί να το κάνει. Για αυτό και είναι ώρα όλοι οι προοδευτικοί πολίτες να ξαναβρεθούμε στο σπίτι μας, στο ΠΑΣΟΚ».
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ