2023-06-25 08:00:05
Φωτογραφία για Ζήνα Κουτσελίνη: Όλες οι λεπτομέρειες για τη δεύτερη εκπομπή που ετοιμάζει για το STAR

 



Διευρύνεται η συνεργασία ανάμεσα στο Star και στη Ζήνα Κουτσελίνη από τη νέα σεζόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη για την εκπομπή "Καλύτερα δε Γίνεται".

Ειδικότερα, όπως ειπώθηκε στον αέρα του Alpha, πέρα από τις "Αλήθειες με τη Ζήνα", η γνωστή παρουσιάστρια πρόκειται να παρουσιάσει και δεύτερη εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου στη βραδινή ζώνη του Star.

Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα δεν πρόκειται να θυμίζει τις κοινωνικές εκπομπές που έχουμε ξαναδεί στη late night ζώνη της μικρής οθόνης.

"Μιλάμε για πρωταγωνιστές της ζωής που θα ξετυλίγουν την ιστορία και θα βγάζουν την είδηση. Είναι μία μοντέρνα εκδοχή μίας ειδησεογραφικής εκπομπής που δεν θα έχει σχέση ούτε με αυτό που κάνει η Αγγελική Νικολούλη ούτε η "Αρένα" της Μαρίας Αναστασοπούλου" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

"Δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που κάνει το πρωί, δεν θα δούμε πάνελ. Δεν θα δούμε δικηγόρους να πλαισιώνουν τη Ζήνα Κουτσελίνη, δεν θα δούμε τόσο ρεπορτάζ. Θα είναι ένα late news, όχι show" πρόσθεσε.

Οι επίσημες ανακοινώσεις, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα γίνουν προς τα τέλη του καλοκαιριού καθώς η εκπομπή αναμένεται να βγει στον αέρα είτε τέλη Οκτώβρη είτε αρχές Νοέμβρη.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ