2023-06-24 18:00:03
Φωτογραφία για Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Υπάρχουν τέτοιες εκπομπές infotainment που δεν έχουν νύχια και μαλλιά»

 



Τις εξελίξεις με το Πρωινό και την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου σχολίασαν στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου να απορεί γιατί ο Γιώργος Λιάγκας αναγκάζεται να παρουσιάσει μία εκπομπή στην οποία δεν θέλει τα εμπορικά.

«Ο άνθρωπος λέει δεν θέλει εμπορικά. Γιατί τον αναγκάζουν τον άνθρωπο από αυτό το κανάλι να κάνει μία εκπομπή με ένα τέτοιο περιεχόμενο; Είπε ότι αν με ρωτήσετε, σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ότι δεν θέλω εμπορικά. Πώς υπάρχει ο Νίκος Μάνεσης, οι Αταίριαστοι; Τέτοια εκπομπή  θέλει να κάνει ο άνθρωπος νομίζω.

Υπάρχουν τέτοιες εκπομπές infotainment που δεν έχουν νύχια και μαλλιά. Ο Νίκος Ευαγγελάτος. Υπάρχουν τέτοιες εκπομπές. Γιατί δεν δίνουν στον άνθρωπο μία τέτοια εκπομπή και να τα βάλουν μετά σε μια άλλη ζώνη; Αν εγώ θέλω να διαφημιστώ, στο εμπορικό τμήμα του ΑΝΤ1 αρέσει αυτή η τοποθέτηση, ότι εγώ δεν τα θέλω και τα βάζουμε γιατί με αναγκάζουν; Ας κάνει μία εκπομπή που θέλει» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αν είσαι κανάλι λες θέλω γυναικείο πρωινό και παίρνεις έναν άνθρωπο που θέλει να το κάνει ή λες θέλω τον Γιώργο Λιάγκα που δεν θέλει να κάνει εμπορικά και γυναικεία θέματα και κάνω μία εκπομπή πάνω του» είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ