2023-06-30 14:00:04
Φωτογραφία για Αντώνης Κανάκης: Αυτό είναι το νέο του βήμα στον ΑΝΤ1 εκτός από τα «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο»

Αμέσως μετά το Πάσχα είχαν οριστικοποιηθεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες της παραμονής του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1. Έτσι συνεχίζεται μια τηλεοπτική σχέση που αναθερμάνθηκε το 2021 και αφού είχε προηγηθεί μια μακρά περίοδος συνεργασίας που ξεκίνησε το 1997 και ολοκληρώθηκε - προσωρινά όπως αποδείχθηκε -  το 2018.

Κάποιες πηγές αναφέρουν πως το νέο συμβόλαιο Κανάκη - ΑΝΤ1 υπογράφηκε πριν ολοκληρωθεί το προηγούμενο. Τακτική που έχουν ακολουθήσει στο παρελθόν και άλλα «βαριά χαρτιά» της ελληνικής τηλεόρασης όπως η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει επί της ουσίας η ίδια. Ο Αντώνης Κανάκης έχει την ευχέρεια να ξεκινά τελευταίος τη σεζόν μέσα στον Οκτώβρη και να την ολοκληρώνει πρώτος μετά το Πάσχα. Σημειώνεται πως η αμοιβή του παρουσιαστή και των συνεργατών του μέσω της Tony Productions είναι ανά προβαλλόμενο επεισόδιο εκπομπής και όχι με εφάπαξ ποσό για το σύνολο της τηλεοπτικής περιόδου.

Σταθερός στο συμβόλαιο παραμένει ο όρος της μετάδοσης των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» στη ζώνη των 20.00. Μόνο μετά από συγκατάθεση του παραγωγού και παρουσιαστή μπορούν να μετακινηθούν σε άλλη ζώνη προβολής οι εκπομπές του.

Όσον αφορά στα «νέα δημιουργικά project» που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 υπάρχουν σκέψεις για δύο ντοκιμαντέρ που θα κατευθυνθούν σε πρώτη φάση στην ψηφιακή πλατφόρμα ANT1+. Είναι κάτι άλλωστε το οποίο έχει κάνει με επιτυχία στο παρελθόν ο Αντώνης Κανάκης.

Η πρώτη ήταν με το «Immersion: Βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα» το 2013 και ακολούθησε το 2014 το «One Love Team». Και τα δύο projects είχαν συζητηθεί και είχαν προκαλέσει αίσθηση στην πρώτη προβολή τους.

Πηγή: reader.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ