2023-06-30 13:20:01
Φωτογραφία για Σκορδά για αλλαγή ώρας της εκπομπής της: «Το ξέρατε πριν από μένα»

 Σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29/6 η Φαίη Σκορδά και μίλησε στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της και την επόμενη σεζόν.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της

«Ήταν μία σεζόν πολύ δημιουργική. Όλα ήταν καινούρια για εμένα. Ήξερα βέβαια ότι χρειάζεται χρόνος. Είναι ένας αγώνας που έχει συγκεκριμένη διαδρομή, το γνώριζα εξ αρχής αλλά είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τώρα πια μπορούμε να οραματιστούμε την επόμενη χρονιά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της: «Η αλήθεια είναι ότι το ξέρατε πριν από εμένα αυτό. Έγινε η συνάντηση, μου προτάθηκε και είμαι προς το παρόν θετική στο να πραγματοποιηθεί.

Την επόμενη εβδομάδα, φαντάζομαι το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει. Εμένα μέλημά μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν οι κουβέντες με το κανάλι, με τους ανθρώπους που είναι ήδη στην εκπομπή. Σαφώς θα ήθελα κάποιες αλλαγές, κάποιες προσθήκες. Θέλω όμως πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για εκείνους που θέλουν να παραμείνουν».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ