2023-07-05 15:30:03
Φωτογραφία για Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε απ' το OPEN...
Το «θρίλερ» των τελευταίων εβδομάδων με πρωταγωνίστρια την Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του. Η παρουσιάστρια, η οποία τον τελευταίο καιρό αποτελούσε μήλο της Έριδος ανάμεσα στο OPEN και τον ΑΝΤ1, βρίσκεται τελικά οριστικά εκτός OPEN καθώς δεν ήρθε σε συμφωνία με την Barking Well Media και τον Νίκο Κοκλώνη.

Οι διαπραγματεύσεις της παρουσιάστριας με τους ανθρώπους του καναλιού, το προηγούμενο διάστημα, αφορούσαν τόσο στο θέμα των συνεργατών, όσο και στο θέμα της αύξησης του μπάτζετ, ώστε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» να μπει με μεγαλύτερη δυναμική στον ανταγωνισμό από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. 

Στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα ης Τρίτης, όμως, ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα, τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνυ Καλημέρη, υπήρξαν έντονες διαφωνίες στα θέματα των προσώπων που θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η  Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη πράγμα που η παρουσιάστρια δεν δέχτηκε.

Μάλιστα πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA.COM θέλουν την Μπέττυ Μαγγίρα να οδεύει στον ΑΝΤ1 με όλη την ομάδα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».  

Λέτε το OPEN και η Barking Well Media να προσπαθήσουν να  κρατήσουν κάποια πρόσωπα στο OPEN και να απορροφηθούν σε νέες εκπομπές που θα έχουν gossip περιεχόμενο σαν απάντηση;

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ