2023-07-06 08:00:01
Φωτογραφία για Μπέττυ Μαγγίρα: Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης με το OPEN

Τελικά το θρίλερ με τη Μπέττυ Μαγγίρα όχι απλά αποδείχθηκε θρίλερ αλλά έγινε και εφιάλτης για κάποιους στο OPEN. Μια ανανέωση που θεωρείτο σίγουρη σύμφωνα με το ρεπορτάζ τινάχθηκε στον αέρα και όλοι σήμερα αναζητούν τις αιτίες. Και αναφέρομαι στις αιτίες κι όχι στην αιτία γιατί από χθες όλοι φωτογραφίζουν την Πηγή Δεβετζή ως την πηγή του κακού.

Σίγουρα έπαιξε το ρόλο του το γεγονός ότι ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να “βολέψει’ την επιστήθια φίλη του στην πρωινή εκπομπή του OPEN αλλά θεωρώ ότι είχε τόσες άλλες εκπομπές να το κάνει αν εκεί υπήρχαν εμπόδια από την πλευρά της παρουσιάστριας.

Και η αλήθεια είναι ότι ο παραγωγός επέμενε αρκετά αρχικά για να συμβεί αυτό αλλά όταν είδε τις αντιστάσεις της Μπέττυς και το γεγονός ότι ήταν έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα για τους συνεργάτες της και συγκεκριμένα για τον Δημήτρη Μακαλιά που ήθελε διακαώς στο πλευρό της, έκανε πίσω λέγοντάς της σε όλα ναι.

Αλλωστε, δεν υπήρχε περίπτωση στο σημείο που έχουν φτάσει οι σχέσεις του με τον ΑΝΤ1 – να σας θυμίσω την αποχώρηση της Σοφίας Αλιμπέρτη και της εκπομπής “Ζήσε αλλιώς” και την κόντρα που προέκυψε – να άφηνε την παρουσιάστρια ως δώρο στα χέρια του καναλιού του Αμαρουσίου.

Ωστόσο, αυτό που δεν υπολόγισε ήταν η ψυχολογική κατάσταση της Μπέττυς και τα σπασμένα νεύρα της καθώς βρίσκεται σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με το κανάλι από τον Απρίλιο και μάλιστα με διαφορετικά πρόσωπα και στελέχη τα οποία αποχωρούν κάθε φορά που εκείνη φτάνει ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές.

Πρώτα η Μασούρου, μετά ο Λάτσιος στη συνέχεια ο Αργυρός μετά η Σασλόγλου και ο Κοκλώνης με απόψεις και υποσχέσεις που άλλαζαν από τη μια στιγμή στην άλλη και εκείνη αισθανόταν μετέωρη σε ένα περιβάλλον ασταθές. Το προχθεσινό ραντεβού μάλιστα δεν έγινε στην πραγματικότητα ποτέ ανάμεσα στις δυο πλευρές τηλεφωνικά μόνο μίλησαν και η Μπέττυ ανακοίνωσε την αποχώρησή της ενώ βρισκόταν σε καλοκαιρινές διακοπές.

Ο Θεός να τις κάνει καθώς οι πληροφορίες τη θέλουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Και εκεί που το ΣΚ και η εκπομπή που της πρότεινε ο ΑΝΤ1 αρχικά δεν την ήθελε γιατί προτιμούσε το καθημερινό, η λύση αυτή άρχισε να φαντάζει η πιο συμφέρουσα για την ίδια καθώς βόλευε και με τα άλλα πράγματα εκτός τηλεόρασης που θέλει να συνδυάσει.

Αρχικά η τελευταία διορία για να απαντήσει ήταν για την προηγούμενη Παρασκευή αλλά ζήτησε μια πίστωση χρόνου που τη δόθηκε για μια εβδομάδα. Ετσι, λίγο πριν δώσει την απάντησή της στον ΑΝΤ1, αρνήθηκε στο OPEN αφήνοντας τον δρόμο ανοικτό για τη μεταγραφή της στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Μάλιστα, η απάντηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Νίκο Κοκλώνη αλλά πλέον δεν υπάρχει επιστροφή και πλέον το κανάλι της Παιανίας αναζητά το πρόσωπο που θα βρεθεί στη θέση της Μαγγίρα με επικρατέστερη φυσικά την Ελένη Τσολάκη που προοριζόταν για το ΣΚ, η οποία ήθελε διακαώς το πρωινό τις καθημερινές αλλά ίσως όχι υπό τις παρουσες συνθήκες.

Πηγή: youfly.com - Τίνα Μεσσαροπούλου



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ