2023-07-06 08:22:39
Φωτογραφία για Σπύρος Σούλης: «Φοβόμουν, αισθανόμουν ότι κάθε επεισόδιο θα είναι και το τελευταίο»

 



Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη για λογαριασμό του Happy Day παραχώρησε ο Σπύρος Σούλης. Ο γνωστός παρουσιαστής, αρχιτέκτονας και διακοσμητής μιλά για τη ζωή του, τις αναμνήσεις από τις εκπομπές του στον ΑΝΤ1, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στις οθόνες μας με ένα παρόμοιο project.

«Παλαιότερα έβαζα στην άκρη την προσωπική μου ζωή. Πέρασαν περίπου 10-12 χρόνια που δεν κατάλαβα πώς πέρασαν, δούλευα από το πρωί ως το βράδυ, άπειρα γυρίσματα εβδομάδες και μήνες ολόκληρους.

Είχαν μεγαλύτερη θέση στον ορισμό «επιτυχία» τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, τα κοινωνικά… τώρα είναι πολύ κάτω στη λίστα μου», εξομολογείται ο Σπύρος Σούλης.

«Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι στην τηλεόραση που δεν ήθελα να κάνω. Επίσης, δεν έχω κάνει ποτέ δική μου εκπομπή στο στούντιο. Οι εκπομπές μου πάντα ήταν εκεί έξω, με τον αληθινό κόσμο.

Υπήρχε πολλή συγκίνηση αλλά δεν θα βρεις κανένα πλάνο μου να κλαίω. Το κρατούσα, γιατί δεν ήθελα να φανεί ότι χειραγωγώ τον κόσμο. Πήγαινα μετά και έκλαιγα ώρες μόνος μου», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο Σπύρος Σούλης.

Υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκε για τη ζωή του, όταν παρουσίαζε την εκπομπή «Ζόρικα Επαγγέλματα»; Ο ίδιος παραδέχεται: «Φοβόμουν, αισθανόμουν ότι κάθε επεισόδιο θα είναι και το τελευταίο, αν και υπήρχαν δικλείδες ασφαλείας».

«Κάθε χρόνο γίνονται συζητήσεις για εκπομπές και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μου προτείνουν. Παρακολουθούσα τα νούμερα τηλεθέασης αλλά επειδή είδα τι κάνει στους ανθρώπους η μανία με αυτά, έβαλα πολύ νωρίς στόχο να μην είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω την επόμενη μέρα.

Σηκωνόμουν, πήγαινα στη δουλειά μου και κάποια στιγμή μου τα έφερναν οι συνεργάτες μου. Η εκπομπή με το σπίτι στην Ηλεία ξεπέρασε το 50%», επισημαίνει ο Σπύρος Σούλης.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ