2023-07-06 19:15:07
Φωτογραφία για Ζέτα Μακρυπούλια: Επιστρέφει το «Ρουκ Ζουκ Special»

 



Μπορεί να μη συμμετέχει τελικά στο σίριαλ «Ο πρώτος από εμάς» η Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά η ίδια θα βρίσκεται έξι φορές την εβδομάδα στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Κι αυτό δεν σημαίνει ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του Your Face Sounds Familiar.

Παρόλο που το όνομά της έχει γραφτεί πολλές φορές για το συγκεκριμένο project ο ΑΝΤ1 υποστηρίζει ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο χρόνου μέχρι τον Φεβρουάριο για να δουν αρχικά αν θα βγει στον αέρα το project και αφετέρου ποιος θα το παρουσιάσει.

Μάλιστα, μετά την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από το Open δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι θα ήταν η ιδανική και για να παρουσιάσει το YFSF, αλλά και μία ζωντανή, ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, για την οποία όλο ακούμε ότι θα γίνει και όλο δεν γίνεται τελικά.

Ανεξάρτητα λοιπόν με το τι θα γίνει με το σόου, το οποίο θα εξεταστεί σε δεύτερη φάση, η Ζέτα Μακρυπούλια συμφώνησε με το κανάλι του Αμαρουσίου εκτός από το καθημερινό Ρουκ Ζουκ να παρουσιάζει κάθε Σάββατο βράδυ και το Ρουκ Ζουκ Special.

Πρόκειται ουσιαστικά για το ίδιο παιχνίδι στη celebrity εκδοχή του, κάτι που είχε γίνει ξανά πριν από μερικά χρόνια, αλλά όχι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αυτό σημαίνει ότι θα τη βλέπουμε του χρόνου έξι φορές την εβδομάδα και… έπεται συνέχεια.

Πηγή: znews.gr - Γιάννης Πουλόπουλος



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ