2023-07-07 17:20:04
Φωτογραφία για Μάρκος Σεφερλής: «Το πολεμούσα να μείνω στον ΑΝΤ1»

 Καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής. Ένα από τα πρώτα θέματα που συζήτησαν ήταν η μεταγραφή του ηθοποιού και παρουσιαστή στον ΣΚΑΙ, αλλά και το γεγονός ότι ανακοινώθηκε πριν μήνες, ενώ ακόμα βρισκόταν στον ΑΝΤ1.

«Ο ΑΝΤ1 είναι οικογένεια, από εκεί ξεκίνησα. Ήμουν πολλά χρόνια, έκανα πολλά πρότζεκτ… Ολοκληρώθηκε ένα κύκλος, μπήκαμε σε συζητήσεις για να πάμε σε μια άλλη συμφωνία και τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενα. Δεν βρίσκαμε μια άκρη τελικά, υπήρχαν διάφορα θεματάκια, αλλά εγώ το πολεμούσα να μείνω στον ΑΝΤ1. Κάποια στιγμή φτάσαμε σε αδιέξοδο», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο Μάρκος Σεφερλής είπε στη συνέχεια: «Μου έγινε μια πρόταση από τον ΣΚΑΙ, εκεί τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά, ήταν πιο ξεκάθαρα απ’ όλες τις πλευρές και ήρθαμε σε μια συμφωνία. Παρ’ όλα αυτά έκανα κάποια ραντεβού με τον ΑΝΤ1, πάλι δεν βρισκόταν άκρη και ο μόνος δρόμος ήταν να πάω στον ΣΚΑΙ. Το ότι ανακοινώθηκε τόσο νωρίς εγώ το ζήτησα».

Κλείνοντας, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε: «Υπήρχε μια παραφιλολογία, ακουγόντουσαν και γραφόντουσαν διάφορα, τα οποία δεν με ικανοποιούσαν και ούτε ήθελα να γράφονται, ούτε ήθελα να ανεβάσω το κασέ μου. Συμφώνησα με τον ΣΚΑΙ και είπα ότι είναι καλό να ανακοινωθεί τώρα για να μην γράφονται όλα αυτά».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ