2023-07-07 15:56:49
Φωτογραφία για Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας συμπορεύονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.



 Συμπόρευση ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥΧΑ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΧΡΗΣΤΟ ΚΛΑΔΟΥΧΑ, από τα Ελληνικά, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει......

Ο αγαπητός μας Χρήστος αγωνιστής και στυλοβάτης της υπαίθρου, που μέρα-νύχτα δίνει την ψυχή του για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του χωριού του και της κοινωνίας.

Είναι τιμή μας που συμπορεύεται μαζί μας και θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του.

                                              

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Είμαι επαγγελματίας αγρότης από τα Ελληνικά.

Δυστυχώς τα χωριά μας έχουν εγκαταλειφθεί χρόνια τώρα στις τύχες τους. Η Δημοτική Αρχή μας έχει εγκαταλείψει στη μοίρα μας.

Υποφέρουμε από την έλλειψη καθημερινών βασικών υποδομών, ανύπαρκτη καθαριότητα, ακατάλληλοι δρόμοι και αδιαφορία  για την αγροτική μας παραγωγή, που παραμένει ακόμα απούλητη.

Στις φωνές μας δεν απαντάει κανείς, δεν υπάρχει προγραμματισμός, δεν είμαστε καν στη σειρά.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ είναι γνωστός στην περιοχή μας ως Γεωπόνος και Δικηγόρος και γνωρίζω πολύ καλά τις ικανότητες, τη δυναμικότητά του και την μέχρι τώρα προσφορά στον τόπο μας.

Είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου θα μας βοηθήσει όλους  να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Ανταποκρίθηκα με προθυμία στο δημόσιο κάλεσμά του και προτείνω στους συνδημότες μου να τον γνωρίσουν πρώτα, να τον συγκρίνουν με άλλους και να κάνουν το ίδιο με εμένα.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΑΔΟΥΧΑΣ

Επαγγελματίας αγρότης





 

Συμπόρευση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΛΑΣΩΤΗΡΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΛΑΣΩΤΗΡΗ, από την Κατοχή, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Παναγιώτης, γνωστός για τη συνεχή και δυναμική δραστηριότητά του, με θέσεις και απόψεις, απεφάσισε να συνεργαστεί μαζί μας και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του δίπλα μας.

Η συμμετοχή του μας τιμά και δίνει δύναμη στο συνδυασμό μας.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Για αρκετά χρόνια έχω δώσει τις δυνάμεις μου για το καλό του τόπου μας. Δυστυχώς όμως σε όσους αναθέσαμε μέχρι σήμερα τις τύχες μας δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας κι ο τόπος μας βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.

Γνωρίζοντας το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, τις γνώσεις του, την εμπειρία του, την ανιδιοτελή του προσφορά, τις ικανότητες και την αποφασιστικότητά του, ανταποκρίθηκα στην πρότασή του και θα είμαι υποψήφιος μαζί του.

Πορεύομαι μαζί του στον κοινό αγώνα για ν’ αλλάξουμε την για πολλά χρόνια άσχημη κατάσταση στο Δήμο μας, να κάνουμε πράξεις και έργα παντού και να τον οδηγήσουμε στην ποθούμενη ανάπτυξη.

Η ιδανική επιλογή είναι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ και σας προτρέπω να τον στηρίξετε με την ψήφο σας. Είναι αυτός που θα συνεργαστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια με όλους μας.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΣΩΤΗΡΗΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος





Συμπόρευση ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΛΟΪΖΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΟΪΖΟΥ, από την Κατοχή, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Βασιλική ανήκει σε έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας μας, τον αγροτικό κόσμο, βιώνει την καθημερινότητα στα χωριά μας και μπορεί να συμβάλει με αξιοπρέπεια στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συνδημοτών μας.

Εμείς έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να βοηθήσουμε τον αγροτικό κόσμο να δει καλύτερες μέρες και να βελτιώσουμε τη ζωή τους.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Ο τόπος μας, τα χωριά μας βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Με πολύ κόπο και συνεχή αγώνα προσπαθούμε να επιβιώσουμε, δυστυχώς χωρίς βοήθεια από το Δήμο μας.

Οι δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση, καθαριότητα ανύπαρκτη, η αγροτική μας παραγωγή υποβαθμίζεται και τα προϊόντα μας παραμένουν απούλητα στις αποθήκες.

Είμαι βέβαιη πως ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, γνωστός Καθηγητής Γεωπόνος και Δικηγόρος, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας, από τη θέση του Δημάρχου θα προσφέρει τα καλύτερα στο Δήμο και τα χωριά μας. Έχει την εμπειρία, τη δύναμη και τις ικανότητες, με αξιοπρέπεια και συνεργασία, να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη.

Γι’ αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφια μαζί του και να συμβάλλω κι εγώ με τις δυνάμεις μου στον κοινό μας αγώνα.

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΟΪΖΟΥ

Επαγγελματίας αγρότισσα

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ