2023-07-07 18:00:05
Φωτογραφία για Μάγισσα: «Μαγεύει» το πρώτο μεγάλο τρέιλερ για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Με ταχύτατους ρυθμούς ετοιμάζεται η νέα μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, η «Μάγισσα» προκειμένου να έρθει από τη νέα σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, ξεκίνησε να προβάλλεται στον αέρα του καναλιού το πρώτο μεγάλο τρέιλερ.

Μέσα από αυτό παρακολουθούμε τα πρώτα εντυπωσιακά, ομολογουμένως, πλάνα από την πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία.

Σε αυτήν τον πρώτο λόγο θα έχουν οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους στη Μάνη το 1817.

Ποιοι είναι οι Λασκαραίοι;

Οι Καπεταναίοι του Πόρτο Κάγιο. Από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Νότιας Προσηλιακής Μάνης,  διαφεντεύουν την περιοχή με πυγμή κι αίσθημα δικαίου. Έμβλημά τους η φλεγόμενη καρδιά. Ύψιστο χρέος τους η προστασία της βαριάς κληρονομιάς που φέρει το όνομά τους.

Ποιοι είναι οι Γερακάρηδες;

Οι πειρατές του Πόρτο Κάγιο. Αδίστακτοι πολεμιστές, ο φόβος και τρόμος της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, οργώνουν τις θάλασσες, ψάχνοντας το επόμενο θύμα τους. Έμβλημά τους το γεράκι. Διακαής πόθος τους η επικράτηση στην περιοχή και η είσοδός τους στις τάξεις των Καπεταναίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Μάγισσα» είναι η πιο ακριβή και μεγάλη παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης και έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.





Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ