2023-07-11 15:20:03
Φωτογραφία για Πανηγυρίζει ο ALPHA για την ενημέρωση του...



Με έγκυρες και αξιόπιστες εκπομπές ενημερωτικού περιεχομένου που επί σειρά ετών εμπιστεύονται οι τηλεθεατές, ο Alpha ήταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και της τηλεθέασης και τη φετινή σεζόν. Το έμπειρο δημοσιογραφικό επιτελείο του είναι πάντα δίπλα στον πολίτη και τα προβλήματά του, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις και εμπεριστατωμένη έρευνα.  

 

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» για 6η χρονιά ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα δίνοντας φωνή στους κατοίκους από κάθε γωνιά της χώρας. Με ρεπορτάζ μπροστά και πίσω από τις κάμερες και διεισδυτική ματιά, ο Νίκος Μάνεσης αποκάλυψε αλήθειες και παρέμεινε ο πρωταγωνιστής της πρωινής ζώνης του σαββατοκύριακου και για τη σεζόν 2022-23. Με ποσοστό 17,8% στο δυναμικό κοινό και 20,5% στο σύνολο, τερμάτισε στην πρώτη θέση. Κατά μέσο όρο 1.213.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για ένα λεπτό τα πρωινά του σαββατοκύριακου στην εκπομπή, με τους άνδρες ηλικίας 25-44 ετών να φθάνουν το ποσοστό 17,7%.



Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν συνεπής στο καθημερινό απογευματινό της ραντεβού με τους τηλεθεατές, για 3η σεζόν. Μέσα από την έμπειρη ματιά της, μαζί με τους συνεργάτες της και πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και τα καθημερινά του ερωτήματα προσέφερε αποκαλυπτική ενημέρωση. Με έρευνα σε βάθος, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ντοκουμέντα και αποδείξεις, έριξε φως στις υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Με ποσοστό 14,4% στο σύνολο του κοινού και 939.000 τηλεθεατές να συντονίζονται έστω για ένα λεπτό, η εκπομπή «Tlive» βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης για τη σεζόν 2022-23.

Σχόλιο:  Βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης για την σεζόν 2022 2023 η Στεφανίδου. Μάλιστα...



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ