2023-07-11 14:51:58
Φωτογραφία για Ελένη Κοκκίδου: Πενθώ κι εγώ για τη Βούλα



Σήμερα, Τρίτη 11 Ιουλίου, η Βίκυ Χαντζή και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης καλησπέρισαν στην εκπομπή «Alpha Τώρα» την Ελένη Κοκκίδου, την αγαπημένη όλων μας Βουλίτσα.

«Πενθώ κι εγώ για τη Βούλα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Κοκκίδου φέρνοντας δάκρυα στα μάτια της Βίκυς Χαντζή που ανέφερε ότι ήταν πολύ συγκινητική η σκηνή του αποχαιρετισμού της Βούλας στον Μηνά. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ακόμα και το twitter «βυθίστηκε» στο πένθος.

Συνεχίζοντας η Ελένη Κοκκίδου είπε: «Είναι ο συνδυασμός της εικόνας, του γεγονότος και της ψυχής της Βούλας γιατί μέσα απ’ το τραγούδι βγαίνει η ψυχή μας. Νομίζω πως αν δεν υπήρχε το τραγούδι δεν θα ήταν τόσο συγκινητική η σκηνή. Εγώ δεν το ήξερα. Μου είπαν στο τέλος του γυρίσματος να γράψουμε κι ένα τραγούδι, το ξέρω το τραγούδι, και το είπα χωρίς πρόβα, χωρίς τίποτα. Τώρα που το ακούω βλέπω ότι είμαι φορτισμένη από την ίδια τη σκηνή, από αυτόν τον αποχαιρετισμό στον άντρα μου και είναι πραγματικά συγκινητικό. Το καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος συγκινήθηκε, αφού κι εγώ συγκινήθηκα».



Σε ερώτηση για το πως είναι να βγαίνεις από αυτό τον ρόλο μετά από 10 χρόνια, η Ελένη Κοκκίδου απάντησε: «Είναι σαν να αποχαιρετάς έναν πολύ αγαπημένο σου, ο οποίος πάει κάπου αλλού, να ζήσει σε μία άλλη χώρα ας πούμε. Δεν πεθαίνει αναγκαστικά, απλά πάει να ζήσει αλλού. Ούτως ή άλλως τους θανάτους έτσι τους βιώνουμε. Ποτέ δεν αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος τον θάνατο πως είναι, τι είναι. Εγώ τουλάχιστον έτσι νιώθω για τους δικούς μου, ότι κάπου είναι».



Για τον ρόλο της Βούλας, είπε: «Ποτέ δεν με περιόρισε ο ρόλος της Βουλίτσας. Ίσα ίσα μου έδωσε χαρές μέσα από τον τρόπο που έψαχνε τη ζωή, όλα τα καινούργια πράγματα, έτσι όπως ήθελε να μαθαίνει, να δοκιμάζει τα πάντα, μου έδινε κι εμένα πολλές χαρές. Ανακάλυψα πράγματα και για μένα, πράγματα για τη ζωή, με κρατούσε σε μια κατάσταση θετικής αντιμετώπισης της ζωής. Είναι ζηλευτός άνθρωπος η Βούλα και είναι τυχερή που είχε αυτόν τον άντρα, που την λάτρευε, και την αγαπούσε, και την ακολουθούσε… Αυτοί οι δύο είχαν μια καταπληκτική σχέση, ζηλευτή».

Τέλος, η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για την παράσταση «Εκάβη» στην οποία συμμετέχει και ευχαρίστησε τον κόσμο που τόσα χρόνια ήταν δίπλα στη «Μουρμούρα» και αγάπησε την Βούλα.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ