2023-07-15 07:31:45
Φωτογραφία για Υπουργείο Υγείας: Ειδική ομάδα συμβούλων ετοιμάζει η νέα ηγεσία πριν τις αλλαγές που θα ξεκινήσουν στο ΕΣΥ
Παρότι ήδη ανακοινώνονται από την κυβέρνηση κάποια μέτρα, αυτά δεν αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα. Για τον λόγο αυτό οι επόμενοι 6 μήνες πρόκειται να περιλαμβάνουν κυρίως ζητήματα διαχείρισης στην Υγεία, ενώ επιδιώκεται με κάθε τρόπο να λυθούν κάποια βασικά προβλήματα στα νοσοκομεία όπως είναι τα ράντζα και οι αναμονές στις λίστες χειρουργείων, ώστε οι πολίτες να δούνε άμεσα βελτιωμένη εικόνα.

Υπουργείο Υγείας: Σε αγώνα δρόμου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ηγεσία στο υπουργείο Υγείας προκειμένου να δημιουργήσει μία νέα ομάδα συμβούλων, μια νέα ειδική ομάδα, δηλαδή, η οποία θα αναλάβει να συμβουλεύει τον υπουργό για τις επικείμενες αλλαγές στην Υγεία. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο νέος υπουργός υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες σειρά επαφών με στελέχη της αγοράς υγείας, πανεπιστημιακούς αλλά και γνώστες του αντικειμένου, προκειμένου να τον συμβουλεύουν στις μεταρρυθμίσεις που προτίθεται να κάνει. Στο πλαίσιο αυτό, όπως επιμένουν οι ίδιες πηγές, ο νέος υπουργός Υγείας προτίθεται να δημιουργήσει μία κλειστή ομάδα εμπειρογνωμόνων με τους οποίους θα συνομιλεί καθημερινά πριν την προώθηση των αλλαγών.

  Διαβάστε περισσότερα pharmateam
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ