2023-07-15 08:00:02
Φωτογραφία για Η Μπέτυ Μαγγίρα πάει... Όσκαρ

Στις τελικές συζητήσεις με τα στελέχη του προγράμματος του ΑΝΤ1, αλλά και αυτά της νεοσύστατης εταιρίας παραγωγής Όσκαρ Productions (50% Mega – 50% ANT1) που θα αναλάβει την παραγωγή όλων των ψυχαγωγικών εκπομπών και των τηλεπαιχνιδιών σε Mega και ΑΝΤ1 είναι πλέον η Μπέττυ Μαγγίρα. Η ζώνη κλειδώνει για το τρίωρο 10.00 – 13.00 αν και νωρίτερα είχε υπάρξει η σκέψη για το 16.00 – 18.00 στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού που πλέον έχει απορριφθεί.

Ο ΑΝΤ1 ανοίγει την πρωινή του ζώνη μετά από πολλά χρόνια το Σαββατοκύριακο και θέλει να στεφθεί με επιτυχία. Γι’ αυτό και έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με πρόσωπα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν την εκπομπή μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Κάποια πρόσωπα από το «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα» με σχεδόν βέβαιο τον Δημήτρη Μακαλιά θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα.

Τώρα όσον αφορά στο συμβόλαιο της ηθοποιού και παρουσιάστριας με το κανάλι του Αμαρουσίου θα είναι διετές με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο από την πλευρά του σταθμού (2+1). Παράλληλα, θα υπάρχει πρόβλεψη αξιοποίησης της Μπέττυς Μαγγίρα και σε βραδινό πρότζεκτ είτε αυτό θα είναι ένας νέος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» ή κάποιο άλλο βραδινό σόου.

reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ