2023-07-15 16:00:05
Φωτογραφία για Ρίκα Διαλυνά για την Κατερίνα Καινούργιου: « Περίμενα μιάμιση ώρα πριν μιλήσω στην εκπομπή - Ούτε να την ξαναδώ δεν θέλω»
Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε η Ρίκα Διαλυνά. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε και για την Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας πως δεν θέλει ούτε να την ξαναδεί.

Με την Κατερίνα Καινούργιου τι συνέβη όταν σε κάλεσε στην εκπομπή της;

Στην πολυκατοικία όπου έμενα, στο Παλαιό Φάληρο, είχε μπει ένας νέος που παρίστανε τον τεχνικό για τον ανελκυστήρα, ο οποίος τελικά ήταν κλέφτης, αλλά για κακή του τύχη το σπίτι ήταν άδειο. Το σχέδιό του ήταν να με σκοτώσει για να μου αδειάσει το σπίτι. Το κατάλαβα κι εκείνος έφυγε τρέχοντας από τις σκάλες. Την ημέρα εκείνη που έγινε γνωστό με πήραν πέντε κανάλια κι εγώ επειδή δεν είχα ξαναπάει στην Καινούργιου, είπα να πάω εκεί.

Τι συνέβη, δεν σου φέρθηκε καλά;

Δεν πρόκειται πια να ξαναδώσω συνέντευξη από τηλεφώνου για κανάλι με τίποτα. Είπα “λυπάμαι πάρα πολύ για την υποδοχή που μου κάνατε”. Πήγα να πω κάτι και, πριν προλάβω να ανοίξω το στόμα μου, είπε “ελάτε, την ξέρουμε τη ζωή σας”. Ήμουν φοβερά τσαντισμένη, δεν μίλησα άσχημα, είπα με στόμφο ότι ήταν να πω, κι εκείνη μου λέει “συγγνώμη, θα έρθω εγώ στο Πόρτο Ύδρα να σας πάρω συνέντευξη”. Ναι, γιατί καθόμουν στο Πόρτο Ύδρα να έρθει να μου πάρει συνέντευξη, ούτε να την ξαναδώ δεν θέλω. Ποτέ δεν έχω παραπονεθεί για συνέντευξη που μου έχουν κάνει, αλλά να μου φερθούν έτσι; Περίμενα μιάμιση ώρα πριν μιλήσω στην εκπομπή.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ